Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Crystal Palace İddaa Tahmini 26.12.2021

İngiltere Premier Lig’de üst üste 5 maçtır kaybetmeyen Tottenham bu hafta evinde, Crystal Palace’ı ağırlayacak. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve A SPOR kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Tottenham ile Crystal Palace takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Tottenham galibiyetine 1.76, beraberlik tercihine 4.00, Crystal Palace galibiyetine ise 4.70 verildiğini görüyoruz.

Tottenham 5 Maçtır Kaybetmiyor

Tottenham, geçtiğimiz hafta sürpriz bir sonuç aldı. İç sahada konuk ettikleri Liverpool ile 2-2 berabere kaldılar. Harry Kane ve Heung Min Son’un golleriyle 1 puanı alan Antonio Conte’nin öğrencileri, son haftalarda kolay kolay mağlubiyet yaşamıyor. Premier Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada 11 puan toplayan Londra ekibi, çıkışını sürdürüyor. 26 puanı bulunan Tottenham, ilk 4 umutlarını yeniden arttırmış durumda. Bu hafta ise Crystal Palace ile karşılaşacak olan Tottenham, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Tottenham’da Cristian Romero ve Ryan Sessegnon’un sakatlığı devam ediyor.

Crystal Palace Deplasmanda Kayıp

Crystal Palace, geçtiğimiz hafta Watford ile karşılaşacaktı ama covid önlemleri sebebiyle, karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi. 2 hafta önce ise iç sahada konuk ettikleri Southampton ile 2-2 berabere kaldılar. Premier Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmada sadece Everton karşısında kazanabilen Patrick Vieira’nın öğrencileri, 11. sırada yer alıyor. Deplasmanda oynadığı son 3 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamayan Crystal Palace’ın bu hafta işi zor. Maç öncesinde Crystal Palace’da Nathan Ferguson ve James McArthur’un sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Tottenham – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Cristian Romero ve Ryan Sessegnon’un sakatlığı devam ediyor. Crystal Palace’da Nathan Ferguson ve James McArthur’un sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Sergio Reguilon, Pierre Emile Hojbjerg, Ndombele, Lucas Moura, Oliver Skipp, Heung Min Son, Hary Kane

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Jack Butkand, Joel Ward, James Tomkins, Gary Cahill, Marc Guehi, Luka Milivojevic, Cheikhou Kouyate, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Christian Benteke

İddaa Tahmini

Tottenham, Conte yönetiminde oynadığı son 5 karşılaşmada 11 puan topladı. Premier Lig’de çıkışa geçtiklerini belirtelim. Bu hafta Crystal Palace karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.76

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, rahat bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Crystal Palace’ı 3-0 ile geçtiler ve yenilmezlik serisini 6 maça çıkarttılar.