İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 25.12.2021

25 Aralık Cumartesi günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen 3 Türkiye Süper Lig mücadelesini kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Trabzonspor – Başakşehir: 2.5 ÜST, 1.70 (iddaa) – 1.94 (Bets10) ; 25 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye Süper Lig sahnesinde bizleri şampiyonluk yolunda en kritik maçlardan biri bekliyor. Lider Trabzonspor’un evinde Başakşehir’i konuk edeceği dev maç, Türkiye saati ile 19:00’da sahne alırken, beIN SPORTS HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye Süper Ligi’nin 18. haftasında Altay deplasmanına lider çıkan Trabzonspor’da, maça kaleci Uğurcan Çakır kurtarışlarıyla damga vururken, Kuzey’in kralı Cornelius birbirinden güzel gollerle takımına galibiyeti getirdi. Altay karşısında 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete uzanan Abdullah Avcı ve öğrencileri, 18 haftalık fikstürde 14. galibiyetine imza attı. En yakın rakibi ile puan farkını 9’a çıkaran, şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen 3 büyükler arasındaki en yakın rakibi ile ise puan farkını 16’ya yükselten Trabzonspor’da, hem sergilenen futbol, hem de puan tablosundaki büyük avantaj şampiyonluk sinyallerini yaktı. Başakşehir karşısında kazanarak, sezonun ilk yarısında avantajını korumak isteyen Bordo Mavililer, bu hafta son haftaların en formda takımı Başakşehir’i mağlup ederek, avantajını ikiye katlamak fırsatına sahip. Trabzonspor’da Nwakaeme’nin sakatlığı moralleri bozsa da, ev sahibi etkisinden taviz vermedi. Türkiye Süper Ligi’nin 18. haftasında Giresunspor’u evinde ağırlayan Başakşehir, Emre Belezoğlu yönetiminde 3-1’lik galibiyete uzanırken, 10 haftalık fikstürden 8. kez galip ayrılmayı başardı. Deniz Türüç, Caiçara ve Edin Visca’nın golleriyle 3 puana uzanan İstanbul ekibi, liderin en yakın takipçilerinden biri olmayı başardı. Emre Belezoğul 10 hafta önce göreve gelirken, Başakehir son 10 haftadan 8 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başardı. Lider Trabzonspor’un 13 puan gerisinde kalan Türkiye Süper Ligi’nin ilk yarısında son haftaya girecek olan konuk ekip, Trabzonspor deplasmanında kazanarak, puan farkını 10’a indirme şansına sahip. Son 10 haftada lider Trabzonspor’un dahi üzerinde bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan Başakşehir’de, alınan harika sonuçların yanı sıra, sahada ortaya koyulan mücadelede de konuk ekibin şampiyonluk umutlarını arttırdı. Başakşehir, Süper Lig’de kader maçına galibiyet parolasıyla çıkıyor. Bir tarafta şampiyonluğun en güçlü adayı Trabzonspor, diğer tarafta ise bu yarışta Trabzonspor’u zorlayabilecek tek takım olarak gösterilen Başakşehir var. Dev maçta iki takımında zorlanmadan skoru üreteceğini ve 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Galatasaray – Antalyaspor: MS 1, 1.43 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Türkiye Süper Ligi’nde 19. hafta heyecanı yaşanmaya devam ederken, 25 Aralık Cumartesi günü saat 16:00’da, Galatasaray ile Antalyaspor kozlarını paylaşacak. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS HD 1. Türkiye Süper Ligi’nde tehlike çanları Galatasaray ve teknik adam Fatih Terim için çalıyor. Son 7 haftanın tamamını puan kayıplarıyla geçiren Sarı Kırmızılılar, 18 hafta sonunda liderin tam 21 puan gerisine düşerken, 12. sırada yer alan Galatasaray’ın, düşme hattı ile arasındaki puan farkı 7’ye indi. Avrupa performansı ev sahibinde yüzleri güldürse de, artık Süper Lig performansı Galatasaray cephesinde büyük bir sorun haline geldi. UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nda namağlup boy gösterecek olan Galatasaray, tüm rotasını Avrupa sahnesine çevirse de, artık Süper Lig’de puan kayıplarına son vermek zorunda. Taraftarı önünde Antalyaspor’u konuk edecek olan Sarı Kırmızılılar, Adana Demirspor deplasmanında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından, 3 puanı hedefliyor. Türkiye Süper Ligi’nin 18. haftasında en alt sıradaki Kasımpaşa’yı evinde ağırlayan Antalyaspor, Naldo’nun golüyle 36. dakikada 1-0 öne geçmeyi başarırken, bitime saniyeler kala kalesinde Umut Bozuk’un golüne engel olamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Türkiye Süper Lig sahnesinde küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekibin, düşme hattı ile arasındaki puan farkı 5’e indi. 9. haftada teknik adam olarak Nuri Şahin ile anlaşma sağlayan Antalyaspor, taraftarı önünde 4 haftadır kaybetmezken, deplasmanda ise 3 maçtır mağlup. En yakın rakibi Galatasaray karşısına NEF Stadı’nda çıkacak olan konuk ekip, alt sıralardan kurtulmak istiyorsa, Galatasaray engelini 3 puanla aşmak zorunda. Galatasaray’ın evinde kazanmaktan başka şansı kalmadı. Kabus gibi günler geçiren Sarı Kırmızılılar, düşme hattına bir adım daha yaklaşmayacak ve Antalyaspor galibiyetiyle teselli bulacaktır.

Giresunspor – Hatayspor: MS 2, 3.05 (iddaa) – 3.45 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 25 Aralık Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan Türkiye Süper Ligi’nin 19. hafta mücadelesinde, Giresunspor ile Hatayspor kozlarını paylaşacak. Giresunspor son haftalarda yükselişini deplasmanda sürdürmeyi başaramasa da, iç sahada 3’te 3 yaparak alt sıralardan kurtulmayı başardı. Türkiye Süper Ligi’ne yeni yükselen ve ilk 7 haftanın tamamında puan kaybeden Hakan Keleş ve öğrencileri, son 6 haftalık fikstürden ise 4 galibiyetle çıkmayı başarırken, 13. sıraya kadar yükseldi. Son 2 dış saha sınavında önce Adana Demirspor, ardından geçtiğimiz hafta Başakşehir’e mağlup olan ev sahibi, taraftarı önünde ise Yeni Malatyaspor, Karagümrük ve Altay’ı mağlup etmeyi başardı. Düşme hattı ile puan farkını 5’e çıkaran Giresnspor, ilk 5 ile puan farkını ise 7’ye indirdi. Ateş hattından tamamen uzaklaşmak isteyen ev sahibi, Hatayspor karşısında kazanarak, sezonun ilk yarısını iyi bir konumda kapatmak istiyor. Hatayspor’da mağlubiyetler devam ediyor. Türkiye Süper Ligi’nde son 5 haftaya kadar zirvenin en önemli adayları arasında yer alan Ömer Erdoğan ve öğrencileri, son 5 haftadan sadece 3 puan çıkarmayı başarırken, aldığı 4 mağlubiyetle üst sıralardan uzak kaldı. Süper Lig serüvenine 6. sıradan devam eden Hatayspor, geçtiğimiz hafta evinde Konyaspor’u ağırlarken, 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Maçın 3. dakikasında rakibinin büyük hatasını gole çevirmeyi başaran konuk ekip, yakaladığı büyük avantaja rağmen skoru koruyamadı. 31. dakikada Adekugbe’nin kırmızı kart görmesiyle birlikte 10 kişi kalan Hatayspor, bir hataya daha imza attı. Savunmadaki hatalara bir türlü çare bulamayan konuk ekip, ligin en az gol atan takımlarından Giresunspor deplasmanında kazanmak istiyor. Zor günlerden çıkış bileti arayan Hatayspor, ligin yeni temsilcisi Giresunspor karşısında deplasman dezavantajını da arkasında bırakarak, 3 puana uzanmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 7.41

Bets10 Bahis Oranı: 10.90