Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Watford Bahis Tahmini 26.12.2021

İngiltere Premier Lig‘de Pazar günü 9 maç var. Bültenin ilk maçında Wolverhampton evinde, Watford ile karşı karşıya gelecek. Mücadele sat 15.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Wolverhampton ve Watford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Wolverhampton kazanır ***, beraberlik ***, Watford kazanır ise *** olarak açıklanmış.

Wolverhampton Favori Taraf

Wolverhampton, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Chelsea ile golsüz berabere kaldılar. Sürpriz bir beraberlik alan Bruno Lage’in öğrencileri, bir önceki hafta ise Brighton deplasmanında tek golle 1-0 kazanmayı başarmıştı. Son 2 maçta 4 puan toplayan Wolverhamrpton’da moraller yerinde. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Watford karşısında maçın favorisi olan Wolverhampton’da Jonny Castro ve Pedro Neto’nun sakatlıkları devam ediyor.

Watford 4 Maçtır Mağlup

Watford’un Premier Lig’de oynayacağı Burnley ve Crystal Palace karşılaşmaları covid sebebiyle ertelenmişti. Premier Lig’de 2 haftadır maç oynamayan Claudio Ranieri’nin öğrencileri, son oynadığı karşılaşmada Brentford’a deplasmanda 2-1 kaybetmişti. Premier Lig’de son 4 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılan Watford, düşme hattına çok yaklaştı. 18. sıradaki Burnley’in sadece 2 puan üzerindeler ama Burnley’in 1 maçının eksik olduğunu belirtelim. Bu hafta Watford’da Kwadwo Baah, Ben Foster, Christian Kabasele, Nicolas Nkoulou ve Ismaila Sarr’ın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Wolverhampton – Watford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Jonny Castro ve Pedro Neto’nun sakatlıkları devam ediyor. Watford’da Kwadwo Baah, Ben Foster, Christian Kabasele, Nicolas Nkoulou ve Ismaila Sarr’ın sakatlıkları bulunuyor.

Wolverhampton'ın 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Nelson Semedo,, Romain Saiss, Conor Coady, Marçal, Ruben Neves, Leander Dendoncker, Daniel Podence, Joao Moutinho, Francisco Trincao, Raul Jimenez

Watford'un ilk 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Moussa Sissoko, Juraj Kucka, Imran Louza, Cucho Hernandez, Joao Pedro, Emmanuel Dennis

İddaa Tahmini

Wolverhampton, son haftalarda etkili bir takım. Watford ise kümede kalma mücadelesi veriyor. Wolverhampton’ın kazanacağını düşünüyorum. Watford’u iç sahada mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran ***

Rexbet Oranı: MS 1, Oran ***

Maç Sonucu: ERTELENDİ

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…