Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Leeds United İddaa Tahmini 26.12.2021

İngiltere Premier Lig‘de zirve takibini sürdüren Liverpool bu hafta iç sahada, Leeds United ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 15.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Liverpool bugün Leeds United karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Liverpool galibiyetine ***, beraberlik tercihine ***, Leeds United galibiyetine *** oran veriyor. 

Liverpool Tur Atladı

Liverpool, geçtiğimiz hafta içi İngiltere Lig Kupası’nda tur atlamayı başardı. Anfield’da konuk ettikleri Leicester City’i penaltılarla mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Premier Lig’de ise geçtiğimiz hafta sonu Tottenham ile karşılaşan Jurgen Klopp’un öğrencileri, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Premier Lig’de 6 maçlık galibiyet serisi sona eren Liverpool, lider Manchester City’nin 3 puan gerisine düştü. Bu hafta ise Anfield’da Leeds United’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Liverpool’da Curtis Jones’un sakatlığı devam ediyor.

Leeds United 4 Maçtır Kazanamıyor

Leeds United adına işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Ellan Road’da Arsenal’ı konuk eden Leeds United, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de üst üste mağlubiyetler yaşayan Marcelo Bielsa’nın öğrencileri, son 4 maçta galibiyet alamadı. Üst üste 3 maçtır ise mağlup oluyorlar. Düşme hattına ise iyice yaklaşan Leeds United, 18. sıradaki Burnley’in sadece 2 basamak üzerinde yer alıyor. Bu hafta Liverpool’a konuk olacak Leeds United’da Jack Harrison sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Maç Bilgileri

Liverpool – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 15.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Curtis Jones’un sakatlığı devam ediyor. Leeds United’da Jack Harrison sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Ibrahima Konate, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Alex Oxlade Chamberlain, Naby Keita, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

Leeda United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Luke Ayling, Jamie Shackelton, Diego Llorente, Junior Firpo, Stuart Dallas, Crysencio Summerville, Daniel James, Tyler Roberts, Raphinha

İddaa Tahmini

Leeds United, son haftalarda çok etkisiz. Premier Lig’de oynadıkları son 3 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrıldılar. Liverpool deplasmanında işleri zor. Liverpool’dan farklı bir galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran ***

Rexbet Oranı: H1, Oran ***

Maç Sonucu: ERTELENDİ

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…