TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Beşiktaş İddaa Tahmini 27.12.2021

Spor Toto Süper Lig‘de heyecan devam ediyor. Zirve takibini sürdüren Konyaspor evinde, Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Konyaspor ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Konyaspor kazanır 2.70, beraberlik 3.55, Beşiktaş kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış.

Konyaspor Takipte

Konyaspor, son haftalarda aldığı üst üste galibiyetler ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta içi Hatayspor deplasmanına konuk olan Konyaspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmayı başardı. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanan İlhan Palut’un öğrencileri, zirve takibini devam ettiriyor. 2 gün önce lider Trabzonspor’un Başakşehir karşısında 2 puan bıraktığını belirtelim. Konyaspor, bu hafta Beşiktaş karşısında kazanırsa, aradaki puan farkı 7’ye düşecek. Maç öncesinde Konyaspor’da Serdar Gürler ve Ahmet Çalık, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecekler.

Beşiktaş Galibiyet Arayacak

Beşiktaş, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatmayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Göztepe’yi 2-1 mağlup ettiler. Erken bir golle geriye düşen Siyah Beyazlılar, Cyle Larin ve Rachid Ghezzal’ın golleriyle 3 puana ulaştı. Süper Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmada 8 puan toplayan Beşiktaş, yavaş yavaş toparlanma sinyalleri veriyor. Bu hafta ligin dikkat çeken takımlarından biri olan Konyaspor’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Valentin Rosier, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Necip Uysal, Kevin Nkoudou ve Mert Günok’un ise sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Konyaspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Serdar Gürler ve Ahmet Çalık, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecekler. Beşiktaş’ta Valentin Rosier, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Necip Uysal, Kevin Nkoudou ve Mert Günok’un ise sakatlıkları bulunuyor.

Konyaspor'un 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Nej Skubic, Abdülkerim Bardakçı, Adil Demirbağ, Guilherme, Hadziahmetovic, Endri Cekici, Soner Dikmen, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Sokol Cikalleshi

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Francisco Montero, Domagoj Vida, Wellinton Silva, Rıdvan Yılmaz, Can Bozdoğan, Miralem Pjanic, Josef De Souza, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Mitcy Batshuayi

İddaa Tahmini

Beşiktaş, son 4 maçta mağlubiyet yaşamadı ve çıkışa geçti. Konyaspor ise ligin en dikkat çeken takımlarından biri. Son haftalarda önemli sonuçlar alıyorlar. Konyaspor’un iç sahada kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.30

Best10 Oranı: 10 (ç), Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor, galibiyet serisini devam ettirdi. İç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’ı tek golle geçtiler ve zirve takibini sürdürdüler.