TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Sivasspor Bahis Tahmini 27.12.2021

Spor Toto Süper Lig‘de üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Sivasspor bu hafta deplasmanda, Kayserispor‘un konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

KayserisporSivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Kayserispor kazanır 3.20, beraberlik 3.40, Sivasspor kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış.

Kayserispor 3 Maçtır Kazanamıyor

Kayserispor, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Yeni Malatyaspor deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. Süper Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmada galibiyet çıkartamayan Hikmet Karaman’ın öğrencileri, düşme hattına yaklaşmaya başladı. Geride kalan 18 haftada 21 puan toplayan Sarı Kırmızılılar, düşme hattının 5 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta iç sahada Sivasspor’u konuk edecek Kayserispor’da Bernard Mensah, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Sivasspor Mağlubiyeti Unuttu

Sivasspor, son haftaların formda takımlarından biri diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldılar ama yenilmezlik serileri 5 maça çıktı. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, Süper Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada 13 puan topladı. Üst sıra takibini devam ettiren Yiğidolar, bu hafta Kayserispor deplasmanına konuk olacak. Deplasmanda oynadığı son 2 maçta Alanyaspor ve Kasımpaşa karşısında kazanmayı başaran Sivasspor, bu hafta konuk olacağı Kayserispor deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Sivasspor’da Aaron Appindangoye’nin sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Kayserispor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Bernard Mensah, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.Sivasspor’da Aaron Appindangoye’nin sakatlığı devam ediyor.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Silviu Lung, Onur Bulut, Majid Hosseini, Uğur Demirok, Lionel Carole, İbrahim Akdağ, Oliver Kemen, Miguel Cardoso, Emrah Başsan, Mame Thiam, Mario Gavranovic

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Dimitris Goutas, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Isaac Cofie, Max Gradel, Kayode, Mustapha Yatabare

İddaa Tahmini

Kayserispor, geçen hafta Yeni Malatyaspor deplasmanında iyi bir performans gösterdi. 2-0 geriye düştükleri maçı 2-2 tamamladılar. Sivasspor’da son haftalarda hücumda üretken. Gollü bir maç izleriz. İki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, dikkat çekici bir galibiyet aldı. Sivasspor’u 3-0 mağlup ettiler ve son 2 maçta 4 puan topladılar.