LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Alaves Real Sociedad İddaa Tahmini 02.01.2022

İspanya La Liga’da üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Real Sociedad deplasmanda, 6 maçtır kazanamayan Alaves’in konuğu olacak. Zorlu karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Alaves – Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Alaves kazanır 3.40, beraberlik 3.20, Real Sociedad kazanır ise 2.32 olarak açıklanmış.

Alaves Alt Sıralarda

Alaves, son haftalardaki kötü gidişatını devam ettiriyor. 2 hafta önce La Liga’da Villarreal deplasmanına konuk olan Alaves, sahadan 5-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Rayo Vallecano deplasmanında 2-0 kaybettiler. Kasım ayında aldıkları Levante galibiyetinin ardından düşüşe geçen Jose Luis Mendilibar’ın ekibi, La Liga’da üst üste 6 maçtır galibiyet alamıyor. Bu hafta ise iç sahada Real Sociedad’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Alaves’de savunmadan Ximo Navarro’nun sakatlığı var.

Real Sociedad’dan Üst Üste Mağlubiyetler

Real Sociedad’da La Liga’nın son haftalardaki formsuz takımlarından biri. Üst üste yaşadıkları mağlubiyetler ile zirve yarışının uzağında kaldılar. 2 hafta öne iç sahada Villarreal’i konuk eden Imanol’un öğrencileri, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. La Liga’da üst üste 4 maçtır mağlup olan Bask ekibi, son 5 maçtan ise galibiyet çıkartamadı. 6. sıraya kadar gerileyen Real Sociedad, bu hafta Alaves’in konuğu olacak. Maç öncesinde Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal kart cezalısı. Nacho Monreal ve Carlos Fernandez ise sakat.

Maç Bilgileri

Alaves – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorroza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de savunmadan Ximo Navarro’nun sakatlığı var. Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal kart cezalısı. Nacho Monreal ve Carlos Fernandez ise sakat.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Ruben Duarte, Victor Laguardia, Martin Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Facundo Pellistri 

Real Sociedad'ın 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Le Normand, Aihen Munoz, Roberto Lopez, Igor Zubeldia, Martin Zubimendi, Adnan Januzaj, Rafinha, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Alaves, 6 maçtır galibiyet alamıyor. Üst üste yaşanan kötü sonuçlar ile birlilte düşme hattına kadar gerilediler. Real Sociedad ise 4 maçtır kaybediyor. Kazanmaya ihtiyacı olan iki takım maçında karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.84

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda yine kazanamadı. Alaves’de galibiyet hasreti 7, Real Sociedad’da ise 6 maça çıktı.