LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Granada İddaa Tahmini 02.01.2022

İspanya La Liga’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Elche iç sahada, Granada ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 18.15’de start alacak ve Smart Spor 2 kanalından izlenebilecek.

Elche ile Granada zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Elche galibiyetinin 2.45, beraberlik tercihinin 3.25, Granada galibiyetinin ise 3.10 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Elche Düşme Hattına Doğru

Elche, La Liga’da kümede kalma mücadelesi veriyor. Geride kalan 18 haftada 15 puan toplayan Elche, düşme hattının 1 basamak üzerinde yer alıyor. Düşme hattında bulunan Alaves ile aynı puana sahip olduklarını belirtelim. La Liga’da oynadığı son 5 karşılaşmada sadece Elche karşısında kazanabilen Francisco Rodriguez’in öğrencileri, 2 hafta önce ise Camp Nou’da Barcelona deplasmanında 3-2 kaybetmişti. Bu hafta Elche’de savunmadan Enzo Roco kart cezalısı.

Granada 5 Maçtır Kaybetmiyor

Granada, son haftaların dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. La Liga’da 2 hafta önce Atletico Madrid’i konuk eden Robert Moreno’nun ekibi, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Sürpriz bir galibiyet elde eden Granada, son haftalardaki çıkışını ise devam ettirdi. Son 5 maçta 11 puan toplayarak düşme hattından uzaklaşan Granada, bu hafta Elche deplasmanına konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Granada’da Neyder Lozano’nun sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Elche – Granada Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de savunmadan Enzo Roco kart cezalısı. Granada’da Neyder Lozano’nun sakatlığı devam ediyor.

Elche'nin 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Lucas Boye, Lucas Perez

Granada’nın 11’i Belli mi?

Granada’nın muthtemel kadrosu: Aaron Escandell, Nehuen Perez, Victor Diaz, Carlos Neva, German Sanchez, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Antonio Puertas, Jorge Molina, Carlos Bacca

İddaa Tahmini

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Elche, son 2 maçından puan çıkartamadı. Granada ise 5 maçtır kaybetmiyor ve düşme hattı ile puan farkını açmayı başardılar. Valencia ve Barcelona karşısında gol bulan Elche, bu hafta Granada karşısında da skor üretir. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele başladığı gibi sona erdi. Karşılaşmada gol sesi çıkmadı.