LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Rayo Vallecano İddaa Tahmini 02.01.2022

İspanya La Liga’da üst üst 4 maçtır mağlubiyet yaşayan Atletico Madrid evinde, Rayo Vallecano karşısında kötü gidişatı sonlandırmak istiyor. Saat 18.15’de oynanacak mücadele Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Atletico Madrid bugün Rayo Vallecano karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Atletico Madrid galibiyetine 1.36, beraberlik tercihine 5.00, Rayo Vallecano galibiyetine 10.00 oran veriyor. 

Atletico Madrid’den Üst Üste Mağlubiyetler

Atletico Madrid, bu sezon La Liga’da şampiyonluk yarışından uzak kaldı. Oynadığı son 4 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılan Diego Simeone’nin öğrencileri, 5. sıraya kadar gerilemiş durumda. 2 hafta önce Granada deplasmanında 2-1 kaybeden Atletico Madrid, Diego Simeone yönetiminde ilk kez üst üste 4 mağlubiyet yaşadı. Bu hafta ise Wanda Metropolitano’da Rayo Vallecano’yu konuk edecek Atletico Madrid, kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Antoine Griezmann, Koke, Joao Felix ve Hector Herrera’nın covid testleri pozitif çıktı.

Rayo Vallecano’da İlk 4 Umutları

Rayo Vallecano, La Liga’da 2 hafta önce Alaves ile karşı karşıya gelmişti. İç sahada konuk ettikleri Alaves’i 2-0 mağlup ettiler ve iç sahadaki galibiyet serisine devam ettiler. İlk 4 iddiasını devam ettiren Andoni Iraola Sagarna’nın öğrencileri, bu sezon geride kalan 18 haftada 30 puan topladı. 9 galibiyetin 8’ini iç sahada elde eden Rayo Vallecano, deplasmanda ise sadece 1 galibiyet alabildi. Rayo Vallecano’nun iç saha ve dış saha performansları birbirinden çok farklı. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Antoine Griezmann, Koke, Joao Felix ve Hector Herrera’nın covid testleri pozitif çıktı. Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı devam ediyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Kieiran Trippier, Felipe, Mario Hermoso, Renan Lodi, Rodrigo De Paul, Geoffrey Kondogbia, Angel Correa, Marcos Llorente, Mateus Cunha, Luis Suarez

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi

İddaa Tahmini

Atletico Madrid’in çıkışa geçmesi şart. Diego Simeone yönetiminde ilk kez üst üste 4 maç kaybettiler. Rayo Vallecano deplasmanda etkisiz. Wanda Metropolitano’da kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.23

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.36

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, 4 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Rayo Vallecano’yu 2-0 ile geçtiler ve moral buldular.