LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Athletic Bilbao İddaa Tahmini 03.01.2022

İspanya La Liga’da üst üste 9 maçtır galibiyet alamayan Osasuna bu hafta evinde, Athletic Bilbao’yu konuk edecek. Karşılaşma saat 23.00’de start alacak ve Smart Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Osasuna ile Athletic Bilbao zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Osasuna galibiyetinin 3.20, beraberlik tercihinin 3.00, Athletic Bilbao galibiyetinin ise 2.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Osasuna 9 Maçtır Kayıp

Osasuna, son haftalarda galibiyet almayı unuttu diyebiliriz. İspanya La Liga’da uzun bir süredir 3 puan sevinci yaşayamayan Osasuna, bu hafta Athletic Bilbao’yu konuk edecek. 2 hafta önce Getafe deplasmanına konuk olan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. La Liga’da üst üste 9 maçtır galibiyet alamayan Osasuna’da işler yolunda gitmiyor. Bu hafta Athletic Bilbao’yu konuk edecek Osasuna’da Ezequiel Avila ve Inigo Perez’in sakatlıkları bulunuyor.

Athletic Bilbao’da Hedef Galibiyet

Athletic Bilbao, 2 hafta önce San Mames Barria’da lider Real Madrid ile karşılaştı. Karim Benzema’nın etkili oyununa çare bulamadılar ve sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. İspanya La Liga’da oynadığı son 10 karşılaşmada sadece Real Betis karşısında kazanabilen Marcelino’nun ekibi, 24 puan ile 11. sırada yer alıyor. Bu hafta ise Osasuna deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Inigo Lekue, Unai Nunez ve Oier Zarraga covid. Asier Villalibre’nin ise sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Osasuna – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna’da Ezequiel Avila ve Inigo Perez’in sakatlıkları bulunuyor. Athletic Bilbao’da Inigo Lekue, Unai Nunez ve Oier Zarraga covid. Asier Villalibre’nin ise sakatlığı devam ediyor.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Juan Manuel Perez, Nacho Vidal, David Garcia, Aridane Hernandez, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Loepz, Enric Gallego

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Aıago Herrerin, Oscar De Marcos, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Iker Muniain, Raul Garcia, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Osasuna’da işler kötüye gidiyor. tam 9 maçtır galibiyet alamıyorlar. Athletic Bilbao ise son 2 maçta hücumda iyi sinyaller verdi ama çok kolay gol yiyorlar. El Sadar’da iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.89

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna’da kötü gidişat devam etti. Athletic Bilbao’ya 3-1 kaybettiler ve galibiyet hasretleri 10 maça çıktı.