LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Levante İddaa Tahmin 03.01.2022

İspanya La Liga’da üst üste galibiyetler almayı başaran Villarreal bu hafta evinde, Levante ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 21.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Villarreal ve Levante arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Villarreal kazanır 1.37, beraberlik 5.00, Levante kazanır ise 9.55 olarak açıklanmış.

Villarreal 3 Maçtır Kazanıyor

Villarreal, İspanya La Liga’da üst üste galibiyetler alıyor. 2 hafta önce La Ceramica’da Alaves’i konuk eden Unai Emery’nin ekibi, sahadan 5-2’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Üst üste 3. galibiyetini almayı başaran Villarreal, üst sıra takibini devam ettiriyor. Bu hafta ise iç sahada Levante’yi konuk edecekler. Henüz ligde galibiyeti bulunmayan Levante karşısında maçın net favorisi olduklarını belirtelim. Maç öncesinde Villarreal’de Ruben Pena’nın sakatlığı bulunuyor.

Levante Son Sırada

Levante’de işler hiç yolunda gitmiyor. La Liga’da bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratan Levante, haftalardır galibiyete hasret durumda. 2 hafta önce iç sahada Valencia’yı konuk eden Levante, sahadan 4-3’lük mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu sezon La Liga’da oynadığı 18 karşılaşmada galibiyet alamayan Alessio’nun ekibi, son sırada yer alıyor. Ligin galibiyeti bulunmayan tek takımı konumundalar. Karşılaşma öncesinde Levante’de Roberto Soldado ve Pepelu kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Villarreal – Levante Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından saat 21.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Ruben Pena’nın sakatlığı bulunuyor. Levante’de Roberto Soldado ve Pepelu kart cezalısı.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Moi Gomez, Coquelin, Manuel Trigueros, Yeremi Pino, Paco Alcacer, Gerard Moreno

Levante'nin ilk 11’i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor Fernandez, Shkodran Mustaf,, Carlos Clerc, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Jose Campana, Jorge De Frutos, Ruben Rochina, Enis Bardhi, Jose Luis Morales

İddaa Tahmini

Villarreal, üst üste 3 maçtır kazanıyor. La Liga’da son haftalarda çıkışa geçtiler. Ligin son sırasındaki Levante karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.37

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, gol olup yağdı. Ligin son sırasındaki Levante’yi 5-0 mağlup ettiler ve üst üste 4. galibiyetini aldılar.