Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Wolverhampton İddaa Tahmini 03.01.2022

İngiltere Premier Lig’de üst sıralardan kopmak istemeyen Manchester United evinde, Wolverhampton karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 23.00’de start alacak ve S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Manchester United ve Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester United kazanır 1.57, beraberlik 4.25, Wolverhampton kazanır ise 6.30 olarak açıklanmış.

Manchester United’dan 3 Puan

Manchester United, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Burnley’i 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Scott McTominay önderliğinde 3 puana ulaşan Kırmızı Şeytanlar, üst sıra takibini sürdürdü. Bu hafta ise Old Trafford’da Wolverhampton’ı konuk edecekler. Wolverhampton karşısında da maçın favorisi olan Manchester United’da Paul Pogba’nın sakatlığı devam ediyor.

Wolverhampton’da Covid Krizi

Wolverhampton, geçtiğimiz hafta Arsenal deplasmanına konuk olacaktı ama covid önlemleri sebebiyle karşılaşma, ileri bir tarihe ertelendi. Bir önceki hafta ise Watford karşılaşması da yine covid sebebiyle oynanamamıştı. Premier Lig’de 2 haftadır maç oynamayan Bruno Lage’in ekibi, bu hafta Old Trafford’da Manchester United’ın konuğu olacak. Premier Lig’de oynadığı son karşılaşmada Chelsea ile golsüz berabere kalan Kurtlar, bu hafta ise Manchester United deplasmanında da puan arayacak. Maç öncesinde Wolverhampton’da Hwang Hee Chan ve Pedro Neto’nun sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Manchester United – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Paul Pogba’nın sakatlığı devam ediyor. Wolverhampton’da Hwang Hee Chan ve Pedro Neto’nun sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Fred, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Nelson Semedo,, Romain Saiss, Conor Coady, Marçal, Ruben Neves, Leander Dendoncker, Daniel Podence, Joao Moutinho, Francisco Trincao, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Manchester United, geçen hafta Old Trafford’da konuk ettiği Burnley’i 3-1 ile geçmişti. Wolverhampton daha zorlu bir rakip ama bu haftada kazanacaklarını düşünüyorum. Manchester United, haftayı 3 puan ile kapatır. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.57

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, beklenmedik bir yenilgi aldı. İç sahada konuk ettikleri Wolverhampton’a 1-0 kaybettiler.