Ponferradina Espanyol İddaa Tahmini 04.01.2022

İspanya Kral Kupası’nda Salı günü tek karşılaşma oynanacak. Espanyol deplasmanda, Ponferradina’ya konuk olacak. Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden canlı olarak izlenebilecek.

Ponferradina ve Espanyol arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Ponferradina kazanır 3.10, beraberlik 3.20, Espanyol kazanır ise 2.30 olarak açıklanmış.

Ponferradina Tur Arayacak

Ponferradina, bir önceki turda İbiza ile karşı karşıya geldi. Rakibini 2-1 mağlup etmeyi başaran Perez Alonso’nun ekibi, adını son 32 turuna yazdırmayı başarmıştı. İspanya 2. Lig’de mücadele eden Ponferradina, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta Real Oviedo deplasmanında 3-2 kaybettiler. Üst üste 3 maçtır galibiyet alamayan Ponferradina, bu hafta Kral Kupası’nda La Liga ekibi Espanyol ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Ponferradina’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Espanyol Moralli

Espanyol, geçtiğimiz hafta İspanya La Liga’da önemli bir galibiyet aldı. Mestalla’da konuk oldukları Valencia’yı 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. La Liga’da uzun bir aradan sonra deplasman galibiyeti elde eden Vicente Moreno’nun öğrencilerinde moraller yerinde diyebiliriz. Bu hafta ise Kral Kupası’nda Ponferradina deplasmanına konuk olacaklar. Bir önceki turda Cristo Atletico’ya konuk olan Espanyol, rakibini 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükselmişti. Karşılaşma öncesinde Espanyol’da David Lopez’in sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Ponferradina – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Toralin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da David Lopez’in sakatlığı devam ediyor.

Ponferradina'nın ilk 11’i Belli mi?

Ponferradina’nın muhtemel kadrosu: Lucho, Ivan Rodriguez, Alexandru Pascanu, Jose Manuel Arias, Cristian Rodriguez, Erik Moran, Paris Adot, Daniel Ojeda, Sergi Enrich, Edu Espiau, Kike Saverio

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Adria Giner, Leandro Cabrere, Nicolas Melamed Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Oscar Gil, Keidi Bare, Adrian Embarba, Raul De Tomas, Loren Moron

İddaa Tahmini

Espanyol, turun favorisi. Ponferradina, bir önceki turda İbiza’yı zar zor mağlup edebildi. La Liga ekibi Espanyol’a karşı işleri daha zor. Espanyol’dan galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.82

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol, penaltılarla kazandı. Ponferradina’yı penaltı atışları sonunda 3-1 mağlup ettiler ve bir üst tura yükselmeyi başardılar.