İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 07.01.2022

7 Ocak Cuma günü Almanya Bundesliga, Fransa Ligue 1 ve Türkiye Süper Lig mücadelelerini kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Trabzonspor – Yeni Malatyaspor: H1, 1.91 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; Türkiye Süper Ligi’nin lideri Trabzonspor, 7 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 20:00’de, ligin en zayıf halkası Yeni Malatyaspor ile 3 puan mücadelesi verecek. beIN SPORTS HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati ise 20:00. Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluk havasına girdi. Türkiye Süper Ligi’nde 19 haftadan tek mağlubiyetle lider çıkmayı başaran Bordo Mavililer, en yakın rakibi Konyaspor’un 7 puan üzerinde devre arasına girdi. 3 büyükleri gerisinde bırakarak, şampiyonluğun en güçlü adayı olmayı başaran ev sahibi, devre arasında 2 önemli ismi renklerine bağladı ve gücüne güç kattı. Edin Visca ve Evrard Kouassi’yi renklerine bağlayan Trabzonspor, sezonun ikinci yarısını deplasmanda 5-1 mağlup etmeyi başardığı Yeni Malatyaspor karşısında açacak. Lider ligin en alt sırasında yer alan rakibi karşısında galibiyetin mutlak favorisi. Türkiye Süper Ligi’nde sezonun ilk yarısı sona ererken, Yeni Malatyaspor en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Kötü gidişata çare olarak göreve gelen Marius Sumudica, takımın son 9 haftayı puan kayıplarıyla geçirmesine engel olamadı. 15 puanla en alt sıraya demir atan Yeni Malatyaspor, attığı 16 gol ve kalesinde gördüğü 34 golle aynı zamanda ligin en kötü gol istatistiklerinden birine sahip. Sezonun ilk yarısında iç saha avantajına rağmen 5-1 mağlup olduğu Trabzonspor karşısına deplasmanda çıkacak olan konuk ekip, lider karşısında sürpriz arayacak. Zor günler geçiren Yeni Malatyaspor’un kötü gidişata lider karşısında son vermesi oldukça zor. Devre arasında Godfred Donsah’ı renklerine bağlayan konuk ekip, kadro kalitesiyle güven vermemeye devam ediyor. Türkiye Süper Ligi’nde sezonun ilk yarısına başarılarıyla damga vuran Trabzonspor, taraftarı önünde galibiyetlerine bir yenisini daha ekleyecek ve Yeni Malatyaspor engelini zorlanmadan aşacaktır.

Bordeaux – Marsilya: MS 2, 1.37 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; 7 Ocak Cuma akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde sezonun ikinci yarısı başlarken, Bordeaux ile Marsilya kozlarını paylaşacak. beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 23:00. Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısını mağlubiyetle kapatan Bordeaux, evinde aldığı 3-2’lik Lillle mağlubiyetinin ardından, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etti. Yeni teknik adamı Vladimir Petkovic yönetiminde zor günler geçiren Bordeaux, sezonun ilk yarısını düşme hattının 1 puan üzerinde kapattı. Geçtiğimiz hafta yeşil sahalara Fransa Kupası Son 32 Turu kapsamında çıktığı Brest deplasmanında dönen ev sahibi, kupa serüvenine de erken veda ederken, teknik adamın tahtı sallanmaya başladı. 19 lig sınavından sadece 3 galibiyet çıkarabilen Bordeaux, kalesinde gördüğü 43 golle ligin en kötü savunma performansını sergiliyor. Fransa Ligue 1’in son 10 haftasından tek mağlubiyetle çıkmayı başaran Marsilya, iyi performansının meyvelerini sezonun ilk yarısı sona ererken, Nice ile birlikte liderin en yakın takipçisi olmayı başararak topladı. Lider PSG’nin ligi domine etmesine izin vermeyen konuk ekip, 18 haftadan 33 puan toplamayı başarırken, 1 maç eksikle liderin 13 puan gerisinde yer aldı. Devre arasına moralli giren Marsilya’da, Jordan Amavi takımdan kiralık olarak ayrılırken, takıma katılan yeni bir isim henüz olmadı. Avrupa sahnesine veda ettikten sonra yoluna Konferans Ligi’nde devam edecek olan Marsilya, Ligue 1 sahnesinde vites yükseltti. Konuk ekip bu hafta zor günler geçiren Bordeaux karşısında kazanarak, liderin hata yapmasını beklemek istiyor. Fransa Ligue 1’de iyi bir sezon geçiren Marsilya, Nice ile birlikte liderin en yakın takipçisi olmayı başarırken, deplasmanda hata yapmayacak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Bayern Münih – Mönchengladbach: H1, 1.73 (iddaa) – 1.91 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih evinde Mönchengladbach’ı konuk edecek. 7 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da bizleri bekleyen mücadele beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, sezonun 2. yarısını ezeli rakibi Mönchengladbach karşısında açacak. Almanya Bundesliga’da ilk 17 haftadan 14 galibiyet, 1 beraberlikle 43 puan toplamayı başaran ev sahibi, en yakın rakibi Dortmund’un 9 puan üzerinde devre arasına lider girdi. 34 yaşındaki teknik adam Julian Nagelsmann’ı takımın başına getiren ev sahibi sadece Bundesliga’yı değil aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nu domine etmeyi başardı. Gruptan 6’da 6 yaparak çıkan Bayern Münih’te iki kulvarda birden şampiyonluğun en net favorisi olarak gösterilirken, sezonun 2. yarısının başlamasına sayılı günler kala gelen üst üste Covid 19 vakaları, ev sahibinde moralleri bozdu. Takım içerisinde 4 oyuncu bir antrenörün testleri pozitif çıktı. Robert Lewandowski 17 haftada 19 gol atarak Bundesliga sahnesine damgasını vururken, şüphesiz ev sahibinde bir golcüden çok daha fazlasını ifade ediyor. Formda Bayern Münih, galibiyetlerine kaldığı yerden devam etmek istiyor. Mönchengladbach cephesinde teknik adam Adi Hütter’in tahtı sallanıyor. Sezon başında göreve büyük umutlarla gelen tecrübeli teknik adam, konuk ekibi ilk 17 hafta sonunda 14. sıradan kurtaramadı. İlk yarıyı küme düşme tehlikesi içerisinde geçiren Mönchengladbach, düşme hattından sadece 3 puan uzaklıkta yoluna devam ediyor. Son 5 lig sınavından 1 puan çıkarabilen konuk ekip, kalesinde tam 18 gole engel olamadı ve son haftaların en zayıf performans grafiğini ortaya koydu. Sezonun ikinci yarısına lider Bayern Münih deplasmanında merhaba diyecek olan konuk ekipte teknik adam Adi Hütter’in son maçı olabilir. İlk 5 hedefiyle sezona başlayan, 17 hafta sonunda düşme hattının hemen üzerinde yer alan Mönchengladbach, ligde hayata geri dönmek için bu dev maçı fırsat olarak görüyor. Almanya Bundesliga’da sezonun ikinci yarısına lider girecek olan Bayern Münih, harika performans grafiğini ezeli rakibi Mönchengladbach karşısında rahat bir galibiyetle taçlandıracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.52

Bets10 Bahis Oranı: 6.51