Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille – Lorient İddaa Tahmini 08.01.2022

İddaa fikstüründe 8 Ocak Cumartesi günü bizleri bekleyen Fransa Ligue 1‘in 20. hafta mücadelesinde, Lille sahasında Lorient‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 19:00‘da başlama düdüğü çalınacak karşılaşmayı, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lille galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.20, Lorient galibiyetine ise 6.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

Lille Aradığı Yükselişi Yakaladı

Fransa Ligue 1’de devre arasına 7 haftalık yenilmezlik serisiyle girmeyi başaran Lille, Jocelyn Gourvennec yönetiminde performansının zirvesine çıktı. Sezonun en etkili performans grafiğiyle devre arasına giren son şampiyon, aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’ndan lider çıkmayı başardı. Devre arasından yeşil sahalara Fransa Kupası Son 32 Tur kapsamında dönen ve geçtiğimiz hafta Lens deplasmanına konuk olan Lille, Onana’nın golleriyle ilk yarıda 2-0 öne geçmeyi başarsa da, üstünlüğünü koruyamadı ve seri penaltılara kadar giden maçtan mağlup ayrıldı. Ligue 1’e yorgun dönen Lille, bu hafta sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup olduğu Lorient karşısına çok daha formda çıkacak.

Lorient Güven Vermedi

Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısı sona ererken, konuk ekip Lorient düşme hattında kendisine yer bulan 3 takımdan 1’i oldu. Saint Etienne’nin ardından ilk 19 haftanın en zayıf performansını ortaya koyan Lorient, son 12 haftanın tamamında puan kaybı yaşarken, devre arasına moralsiz girdi. Kötü gidişata rağmen teknik adam Christophe Pellissier görevine devam ederken, konuk ekip transfer döneminde de henüz kadrosuna takviye yapmadı. 19. hafta Ligue 1’in lideri PSG’ye geçit vermemesine rağmen, 1-1’lik beraberlik ve konuk ekibin maç boyunca kalesinde verdiği önemli gol fırsatları, Lorient adına güven vermemeye devam etti.

Maç Bilgileri

Lille – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi F. Batta. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille takımında Bradaric, David, Jardim ve Weah sakat. Lorient cephesinde ise Diarra, Lemoine, Loric ve Morel’in sakatlığı bulunuyor.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Ivo Grbic, Jose Fonte, Mandava, Djalo, Zeki Çelik, Benjamin Andre, Renato Sanches, Amadou Onana, Angel Gomes, Burak Yılmaz.

Lorient’in ilk 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Paul Nardii, Laporte, Julien Laporte, Fontaine, Fabien Stephane Boisgard, Le Fee, Mendes, Monconduit, Moffi, Caioca, Adrian Grbic.

Fransa Ligue 1’in son haftalarında vites yükseltmeyi başaran Lille, düşme hattındaki Lorient’e puan şansı tanımayacak ve sezonun 2. yarısına galibiyetle start verecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.38

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: Mücadele Ertelendi.

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele Ertelendi.