Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens – Rennes İddaa Tahmini 08.01.2022

beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 8 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lens sahasında Rennes‘i konuk edecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lens galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.50, Rennes galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.93, 2.5 Alt 1.91 olarak verilmiş.

Lens 6 Haftadır Kazanamıyor

Fransa Ligue 1’in 19. haftasında Nice deplasmanına konuk olan Lens, maça iyi başlayan taraftı. İlk yarıyı Arnaud Muinga’nın golüyle 1-0 önde kapatmayı başaran ev sahibinde, ikinci yarı yeniden savunmada bireysel hatalar ön plana çıktı ve 2-1’lik mağlubiyetle birlikte, son 6 haftanın tamamında puan kaybetti. 2. sıradaki Nice ile puan farkını kapatma fırsatını iyi değerlendiremeyen ve rakibinin 6 puan gerisinde kalan Lens, 9. sıraya kadar geriledi. Fransa Ligue 1 serüvenine iyi başlayan ancak, son haftalarda düşüşe geçen ev sahibi, devre arasına moralsiz girdi. Sezonun 2. yarısına Fransa Kupası Son 32 Turu’nda verdiği Lille sınavıyla başlayan Lens, 2-0 geriden gelerek ezeli rakibini seri penaltılarda mağlup ederek, güven tazeledi.

Rennes Üst Sıraları Bırakmadı

Fransa Ligue 1’de devre arasına girilirken 19. haftada Monaco deplasmanına konuk olan Rennes, ezeli rakibine deplasmanda 2-1 kaybetti ve liderin 15 puan gerisine düşerek, 4. sırada yer aldı. UEFA Konferans Ligi G Grubu’ndan namağlup lider çıkmayı başaran konuk ekip, Fransa Ligue 1’de ise sezonun ilk yarısı zirve yarışının içerisinde kalmayı başardı. Bruno Genesio yönetiminde harika bir sezon geçiren Rennes, son 4 haftada düşüşe geçse de, ilk 15 haftadaki etkili performansıyla üst sıraları bırakmadı. Fransa Kupası Son 32 Turu’nda Nancy’e seri penaltılar sonucunda mağlup olarak lige dönecek olan Rennes, en yakın rakiplerinden Lens karşısında kazanarak, lider ile puan farkının açılmasına engel olmak istiyor. Konuk ekip sezonun ilk yarısında Lens ile 1-1 berabere kalmıştı.

Maç Bilgileri

Lens – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi B. Bastien. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens takımında Machado sakat. Rennes cephesinde ise Gelin ve Meling’in sakatlığı bulunuyor.

Lens’in ilk 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Jean-Louis Leca, Jonathan Clauss, Frankowski, Wooh, Gradit, Gael Kakuta, Cahuzac, Fofana, Doucoure, Corentin Jean, Sotoca.

Rennes’in ilk 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Traore, Aguerd, Truffert, Omari, Terrier, Majer, Santamaria, Bourigeaud, Guirassy, Laborde.

Üst sıraların iki iddialı takımı sezonun 2. yarısı başlarken, açılış haftasında karşı karşıya geliyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, tarafların sezonun ilk yarısındaki gibi rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 89 dakikası iki takımın golsüzlüğüyle geçen mücadelede, son sözü Wesley Said söyledi ve iç sahada Lens’e galibiyeti getirdi. Konuk ekip Rennes deplasmanda kritik bir mağlubiyet aldı.