Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen – Union Berlin İddaa Tahmini 08.01.2022

8 Ocak Cumartesi akşamı Almanya Bundesliga sahnesinde, Bayer Leverkusen ile Union Berlin kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 17:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 5 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.75, Union Berlin galibiyetine ise 4.33 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.77, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Leverkusen Zirve Yarışında Geriye Düştü

Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da son 3 haftayı 8 puan kaybıyla geçirirken, zirvenin 15 puan gerisine düştü ve 4. sırada yer aldı. Sezona Gerardo Seoane yönetiminde merhaba diyen ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’ndan lider çıkmayı başarırken, Almanya Bundesliga’da ise zaman zaman liderin en yakın takipçisi olmayı başardı. Üst sıra mücadelesini bırakmayan Bayer Leverkusen, lider Bayern Münih ve en yakın takipçisi Dortmund’un ardından 17 haftada bulduğu 40 golle ligin en iyi hücum performanslarından birini sergilerken, savunmadaki zafiyetler ev sahibini puan kayıplarına sürükledi. Kalesinde tam 28 gole engel olamayan Bayer Leverkusen, hücum performansıyla güven vermeyi başarırken, savunma performansıyla ilse ilk 10 sıra içerisinde en zayıf performansa sahip.

Union Berlin Üst Sıraları Bırakmadı

UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi sahnesinde mücadele eden Union Berlin, E Grubu’na son maçta veda etti ve evinde ağırladığı Slavia Prag ile 1-1 berabere kalarak, rotasını tamamen Almanya Bundesliga’ya çevirdi. Avrupa macerası kısa süren Urs Fischer’in öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ise sezonun ilk yarısı sona ererken, 7 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyetlik bir performans grafiği ortaya koydu. 7. sırada kendisine yer bulan Union Berlin, zaman zaman düşüşe geçse de, üst sıraları bırakmıyor. Son 5 haftanın 3’ünde puan kaybeden konuk ekipte, hücum hattında başlayan düşüş pahalıya mal oldu. 3 haftada sadece 1 gol atabilen Union Berlin, üst sıra savaşında ağır yara alsa da, bu hafta kazanarak 4.’lüğe yükselme fırsatına sahip.

Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 5 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen takımında Amiri, Baumgartlinger, Fosu-Mensah ve Hincapie sakat. Union Berlin cephesinde ise Becker, Busk ve Dehl’in sakatlığı bulunuyor.

Bayer Leverkusen’nin ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’nin muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Odilon, Tapsoba, Tah, Palacios, Amine Adli, Wirtz, Kerem Demirbay, Frimpong, Lucas Alario, Patrik Schick.

Union Berlin’nin ilk 11’i Belli mi?

Union Berlin’nin muhtemel kadrosu: Andreas Luthe, Ryerson, Giesselmann, Paul Jaeckel, Trimmel, Knoche, Rani Khedira, Max Kruse, Awoniyi, Haraguchi, Ingvartsen.

Almanya Bundesliga’da üst sıra savaşının içerisinde kalarak sezonun ilk yarısını kapatan iki takımın mücadelesinde, taraf bahsi oldukça güç. İyi bir sezon geçiren tarafların, bu kritik maçta gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen ve Union Berlin’in golleriyle damga vurduğu mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda attıkları 2’şer golle 1’er puana razı geldi. Kazananları tebrik ederiz.