Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli – Sampdoria İddaa Tahmini 09.01.2022

İtalya Serie A Ligi serüvenine 20 hafta sonunda 3. sırada devam eden Napoli ile 15. sıradaki Sampdoria, 9 Ocak Pazar günü karşı karşıya gelecek. Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadele Türkiye saati ile 18:30’da, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Napoli galibiyetine 1.40, beraberliğe 5.00, Sampdoria galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.63, 2.5 Alt 2.35 oran kazandırıyor.

Napoli Juventus’a Diş Geçiremedi

İtalya Serie A Ligi’nin 20. haftasında Juventus deplasmanına konuk olan Napoli, maça iyi başlayan taraf olurken, devre arasına Mertens’in 23. dakikada attığı golle 1-0 önde girmeyi başardı. İkinci yarıda ise oyun hakimiyetini rakibine kaptıran ve üstünlüğün korumayı başaramayan ev sahibi, sezonun ikinci yarısına puan kaybıyla başladı. Bildiğiniz gibi Serie A Ligi’nin ilk 12 haftasında en iyi performans grafiğini ortaya koyan takım Napoli olmuştu. Son 8 haftalık fikstürde 6 maçta puan kaybeden Luciano Spalletti’nin öğrencileri, lideri maç fazlasıyla 6 puan gerisinde kalırken, İnter ve Milan’ın gerisinde kaldı. Yeniden zirve yarışına tutunmak isteyen Napoli, sezonun ilk yarısında 4 farklı mağlup etmeyi başardığı Sampdoria karşısında galibiyet arayacak.

Sampdoria Alt Sıralardan Kurtulamadı

İtalya Serie A Ligi’nin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Sampdoria, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Cagliari karşısında 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı ve aldığı 2-1’lik mağlubiyetle birlikte ateş hattına bir adım daha yaklaştı. Düşme hattındaki Cagliari karşısında kötü bir performans ortaya koyan Roberto D’Aversa’nın öğrencileri, istikrardan uzak performans grafiğine sezonun ikinci yarısında devam ederken, düşme hattından 7 puan uzakta, 15. sırada kendisine yer buldu. Yeşil sahalara etkisiz bir geri dönüş yapan konuk ekip, Napoli deplasmanında puan veya puanlar almak adına umut vermekten çok uzak kaldı.

Maç Bilgileri

Napoli – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi M. Di Bello. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli takımında Lozano, Meret, Osimhen ve Ruiz sakat. Anguissa, Koulibaly ve Ounas milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. Sampdoria cephesinde ise Augello, Colley ve Falcone’nin sakatlığı bulunuyor.

Napoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: David Ospina, Manolas, Rui, Di Lorenzo, Rrahmani, Ruiz, Andrea Petagna, Piotr Zielinski, Diego Demme, Dries Mertens, Lorenzo Insigne.

Sampdoria’nın ilk 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Bereszynski, Damsgaard, Yoshida, Mehdi Leris, Thorsby, Ekdal, Candreva, Torregrossa, Quagliarella.

İtalya Serie A Ligi’nde üst üste puan kayıpları yaşayarak, zirve yarışında ağır yara alan Napoli, bu hafta formsuz Sampdoria karşısında puan kayıplarına son verecek ve yarışa yeniden sıkı sıkı tutunacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli evinde tek golle kazandı. Ev sahibine 3 puanı getiren gol Andrea Petagna’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.