Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma – Juventus İddaa Tahmini 09.01.2022

9 Ocak Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri Roma ile Juventus‘un derbi mücadelesi bekliyor. İtalya Serie A Ligi‘nin 21. haftasında sahne alacak olan zorlu mücadele, Türkiye saati ile 20:30‘da başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Roma galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.50, Juventus galibiyetine ise 2.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.96, 2.5 Alt 1.87 olarak verilmiş.

Roma Lige Mağlubiyetle Döndü

İtalya Serie A Ligi sahnesinde Roma’nın derbi kabusu devam ediyor. Sezonun ilk yarısında çıktığı 4 derbi mücadelesinden mağlubiyetle ayrılan Jose Mourinho’nun öğrencileri, sezonun ikinci yarısına da derbi mağlubiyetiyle başladı. Konuk olduğu Milan deplasmanında oyunun tüm hakimiyetini rakibine kaptıran ve haftayı 3-1’lik mağlubiyetle noktalayan ev sahibi, 3 maçlık yenilmezlik serisini kaybederek, 7. sıraya kadar geriledi. Bu hafta bir diğer ezeli rakibi Juventus ile karşılaşacak olan Roma, sezonun ilk yarısında Juventus’a 1-0 mağlup olmuştu. Üst sıra savaşının içerisinde kalmayı başarsa da, derbi performansıyla ilk 5 sıranın uzağında kalan ev sahibi, derbi kabusuna Juventus karşısında son vermek istiyor.

Juventus Yarışı Bırakmadı

Juventus’u geride bıraktığımız hafta Napoli karşısında mağlubiyetten kurtaran isim Federico Chiesa oldu. Yıldız isim sakatlıktan golle dönerken, takımının ligde yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkarmasını sağladı ve konuk ekibi tam anlamıyla şampiyonluk yarışının içerisinde tuttu. Liderin 11 puan gerisinde, 6. sırada yer alan Juventus, Şampiyonlar Ligi H Grubu’ndan lider çıkmasının ardından, İtalya Serie A Ligi’nde iyi performanslar sergilemeye başladı. Bu hafta deplasmanda karşı karşıya geleceği Roma’nın 3 puan üzerinde yer alan Juventus, sezonun ikinci yarısı geçtiğimiz hafta start alırken, ilk 2 haftanın en zorlu fikstürüne sahip. Konuk ekip yenilmezlik serisini 7 haftaya çıkararak, yarışın içerisinde kalmaya devam etmek istiyor. Son haftaların formda takımlarından Juventus’u mağlup etmek kolay değil.

Maç Bilgileri

Roma – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi D. Massa. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma takımında Fuzato, Mayoral ve Spinazzola sakat. Darboe ve Diawara milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. Juventus cephesinde ise Bonucci, Danilo, De Winter ve Pinsoglio’nun sakatlığı bulunuyor.

Roma’nın ilk 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Rick Karsdorp, Roger, Susperreguy, Calafiori, Jordan Veretout, Cristante, Pellegrini, Villar, Mkhitaryan, Eldor Shomurodov.

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Alex Sandro, Cuadrado, De Ligt, Rugani, Bentancur, Rabiot, Bernardeschi, Locatelli, Morata, Kulukevski.

İtalya Serie A Ligi2nin 21. haftasında derbi mücadelesi verecek olan Roma ve Juventus, üst sıraların kaderini değiştirecek zorlu mücadelenin ilk yarısında hataya izin vermeyecek ve devre arasına beraberlikle girecektir.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.94

Rexbet Oranı: İY 0, Oran 2.15

Maç Sonucu: 3-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik beraberlikle sonuçlanırken, ikinci yarısı gol düellosuna sahne oldu. Juventus 3-1 geriden gelerek, 5 dakika içerisinde skoru 4-3’e getirdi ve ezeli rakibin karşısında tarihi bir galibiyet aldı. Kazananları tebrik ederiz.