Toulouse – Nancy İddaa Tahmini 10.01.2022

10 Ocak Pazar günü Fransa Ligue 2 sahnesinde, liderin en yakın takipçisi Toulouse ile en zayıf halka Nancy karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak olan 20. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 22:45‘te sahne alacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Toulouse galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.20, Nancy galibiyetine ise 6.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.87, 2.5 Alt 1.87 olarak verilmiş.

Toulouse Zirve Takibinde

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Toulouse, Fransa Ligue 2’de sezonun ilk yarısını zirve mücadelesinin içerisinde kapattı. Liderin 1 puan gerisinde, 2. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, 19 haftalık periyottan sadece 2 mağlubiyet alırken, 10 galibiyetle 37 puan toplamayı başardı. Şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer almaya devam eden Philippe Montanier ve öğrencileri, sezonun ikinci yarısı başlarken, ilk haftanın en kolay fikstürüne sahip diyebiliriz. En alt sıradaki Nancy ile karşı karşıya gelecek olan ev sahibi, sezonun ilk yarısında rakibini 4-0 mağlup etmeyi başarmış ve kadro kalitesiyle rakibini çok üzerinde bir takım olduğunu bizlere ispatladı. Toulouse galibiyetlerine kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Zayıf Halka Nancy

Fransa Ligue 2’de sezonun ilk yarısı sona ererken, ilk 19 haftayı 2 galibiyet, 6 beraberlik, 11 mağlubiyetle kapatan Nancy, 12 puanla dibe vurdu ve devre arasında ligin en zayıf halkası olarak girdi. Son 4 haftanın tamamında mağlup olan konuk ekip, göreve 8 hafta önce Benoit Pedretti’yi getirse de, teknik adam hamlesi kötü gidişata çare olamadı. Sezonun ikinci yarısına Fransa Kupası Son 32 Turu’nda merhaba diyen Nancy, Ligue 1’in formda takımlarından Rennes’i seri penaltılarla mağlup etmeyi başarırken, sürpriz bir galibiyetle umutlandı. Rennes ile maçın normal süresini 1-1 beraberlikle kapatan konuk ekip, bu sezonki en iyi performanslarından birini ortaya koydu. Toulouse karşısına umutlu çıkacak olan Nancy, kazanarak kabusa son vermek istiyor.

Maç Bilgileri

Toulouse – Nancy Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Toulouse’nin ilk 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Nicolaisen, Desler, Onaiu, Sylla, Diakite, Genreau, Van Den Boomen, Dejaegere, Healey, Mvoue.

Nancy’nin ilk 11’i Belli mi?

Nancy’nin muhtemel kadrosu: Nathan Trott, Basila, Bianda, Lefebvre, Latouchent, Aynaoui, Delos, Dewaele, Haag, Jung, Thiam.

Fransa Ligue 2’de zirvenin önemli adaylarından biri olan Toulouse, ilk 19 haftada en alt sıradan kurtulmayı başaramayan Nancy karşısında rahat bir galibiyet alacak ve zirve takibine tam gaz devam edecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 2.04

Best10 Oranı: H1, Oran 2.30

Maç Sonucu: Mücadele Ertelendi.

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele Ertelendi.