Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Leicester City İddaa Tahmini 11.01.2022

İngiltere Premier Lig‘de hayal kırıklığı yaratan Everton evinde, Leicester City ile kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele saat 22.45’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı izlenebilecek.

Everton ve Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Everton kazanır 2.80, beraberlik 3.45, Leicester City kazanır ise 2.80 olarak açıklanmış.

Everton Hayal Kırıklığı Yaratıyor

Everton, Premier Lig’de istediği sonuçları alamıyor. 2 hafta önce Goodison Park’ta konuk ettikleri Brighton’a 3-2 mağlup oldular. Kazanabileceği maçtan puansız ayrılan Everton, son 3 maçından galibiyet çıkartamadı. Premir Lig’de düşme hattına yaklaşmaya başlayan Everton, geçtiğimiz hafta sonu FA Cup’da ise Hull City’i deplasmanda 3-2 mağlup etti ve az da olsa moral buldu. Bu hafta ise Premier Lig’de Leicester City’i konuk edecekler. Everton’ın Leicester City karşısında işi pek kolay değil. Maç öncesinde Everton’da Yerry Mina’nın sakatlığı sürüyor.

Leicester City Favori

Leicester City, Premier Lig’de oynadığı son karşılaşmada sürpriz bir galibiyet almıştı. King Power’da konuk ettikleri Liverpool’u tek golle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Üst üste 2 iç saha maçından da galibiyet çıkartan Brendan Rodgers’ın ekibi, üst sıra takibini sürdürdü. Hafta sonu ise FA Cup’da Watford’u 4-1 ile geçtiler ve bir üst tura yükselen taraf oldular. Bu hafta içi Premier Lig’de Everton’a konuk olacak Leicester City, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Leicester City’de James Justin, Ricardo Pereira ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları sürüyor.

Maç Bilgileri

Everton – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Yerry Mina’nın sakatlığı sürüyor. Leicester City’de James Justin, Ricardo Pereira ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları sürüyor.

Everton'ın 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Michael Keane, Ben Godfrey, Lucas Digne, Andre Gomes Allan, Doucoure, Demarai Gray, Richarlison, Dominic Calvert Lewin

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Timothy Castagne, Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Luke Thomas, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Iheneacho, Vardy

İddaa Tahmini

Leicester City, son haftalarda toparlanma sinyalleri vermeye başladı. Hücum kimliğini yeniden yakaladılar. Everton’da artık çıkışa geçmek istiyor. Goodison Park’ta iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran ***

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: ERTELENDİ

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…