Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Southampton Brentford İddaa Tahmini 11.01.2022

İngiltere Premier Lig‘de son 3 maçtan da puan almayı başaran Southampton bu hafta içi evinde, Brentford ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.45’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Southampton ve Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Southampton kazanır 2.04, beraberlik 3.45, Brentford kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış.  

Southampton 3 Maçtır Kaybetmiyor

Southampton, Premier Lig’de 2 hafta önce maç oynamadı. İç sahada konuk edecekleri Newcastle United ile oynayacakları karşılaşma, covid sebebiyle oynanamadı. Geçtiğimiz hafta sonu ise FA Cup 3. turunda Swansea City ile karşılaşan Southampton, rakibini 3-2 mağlup etti ve tur atladı. Premier Lig’de ise son 3 maçta 5 puan toplayan Ralph Hasenhüttl’ün öğrencileri, toparlanma sinyalleri veriyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Brentford karşısında da 3 puan peşindeler. Maç öncesinde Southampton’da Che Adams ve Nathan Tella, sakat olan isimler.

Brentford Sürpriz Peşinde

Brentford, Premier Lig’de oynadığı son karşılaşmadan 3 puan almasını bildi. İç sahada konuk ettikleri Aston Villa’yı 2-1 ile geçtiler ve önemli bir galibiyet aldılar. 2 maçlık mağlubiyet serisine de son veren Thomas Frank’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu ise FA Cup’da Port Vale’ye konuk oldu ve sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılarak tur atladı. Aston Villa galibiyet ile moral bulan Brentford, bu hafta Southampton deplasmanında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Brentford’da David Raya ve Mathias Jorgensen’in sakatlıkları sürüyor.

Maç Bilgileri

Southampton – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Che Adams ve Nathan Tella, sakat olan isimler. Brentford’da David Raya ve Mathias Jorgensen’in sakatlıkları sürüyor.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: McCarthy, Valantino Livramento, Vestergaard, Jack Stephens, Bednarek, Nathan Redmond, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepeo, Adam Armstrong, Romain Perraud

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Brentford’un muhtemel kadrosu: David Martin, Rico Henry, Charlie Goode, Frank Onyeka, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Saman Ghoddos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Southampton, maçın favorisi. Son 3 maçta 5 puan topladılar ve çıkışa geçtiler. Bu sahada Tottenham’a kaybetmemişlerdi. Brentford karşısında kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.04

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton, farklı bir galibiyet aldı. Brentford’u 4-1 mağlup ettiler ve çıkışını sürdürdüler.