Liverpool Arsenal İddaa Tahmini 13.01.2022

İngiltere Süper Kupası yarı final ilk maçında Liverpool evinde, Arsenal ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 22.45’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Liverpool ve Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Liverpool kazanır 2.00, beraberlik 3.75, Arsenal kazanır ise 3.60 olarak açıklanmış.  

Liverpool’da 4 Eksik

Liverpool, Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Ocak ayının ilk haftasında Stamford Bridge’de Chelsea ile karşılaşan Liverpool, 2-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçta galibiyet alamadılar. Geçtiğimiz hafta sonu ise FA Cup 3. turunda Shrewsbury ile karşılaşan Jurgen Klopp’un ekibi, rakibini Anfield’da 4-1 mağlup etti ve tur atladı. Fabinho, attığı 2 golle galibiyetin baş mimarıydı. Bu hafta ise İngiltere Lig Kupası yarı final ilk maçında Arsenal’ı konuk edecek olan Liverpool, maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Thiago sakat. Sadio Mane, Naby Keita ve Mohamed Salah ise milli takım kampında.

Arsenal Avantaj Arıyor

Arsenal, geçtiğimi hafta sonu FA Cup 3. turunda Championship ekibi Nottingham Forest deplasmanına konuk oldu. Rakibine 1-0 mağlup olan Mikel Arteta’nın öğrencileri, sürpriz bir mağlubiyet yaşadı. FA Cup’a erken veda eden Arsenal, Premier Lig’de oynadığı son maçta ise lider Manchester City’e 2-1 kaybetmişti. Son 2 resmi maçından da mağlubiyet ile ayrılan Arsenal’da moraller bozuk. Bu hafta içi ise İngiltere Lig Kupası yarı final ilk maçında, Liverpool’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Arsenal’da Aubameyang, Thomas Partey ve Nicolas Pepe’nin milli takım kampında olduklarını belirtelim.

Liverpool – Arsenal Maç Bilgileri

Liverpool – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından Türkiye saati ile 22.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Thiago sakat. Sadio Mane, Naby Keita ve Mohamed Salah ise milli takım kampında. Arsenal’da Aubameyang, Thomas Partey ve Nicolas Pepe’nin milli takım kampında olduklarını belirtelim.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Coimhin Kelleher, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Alex Oxlade Chamberlain, Roberto Firmino, Divock Origi, Diogo Jota

Arsenal’ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Takehiro Tomiyasu, Gabriel, Ben White, Kieran Tierney, Granit Xhaka, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Gabriel Martinelli, Alexandre Lacazette

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Liverpool’da hücumda 2 önemli eksik var. Arsenal’da son haftalarda düşüşe geçmiş durumda. Anfield’da karşılıklı goller bekliyorum. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, iyi direndi. Anfield’da 10 kişi oynadıkları maçtan golsüz beraberlik ile döndüler.