Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg – Frankfurt İddaa Tahmini 16.01.2022

Almanya Bundesliga sahnesinde 19. hafta heyecanı yaşanmaya 16 Ocak Pazar günü devam ederken, günün ilk maçında Augsburg ile Frankfurt karşı karşıya gelecek. Saat 17:30‘da başlayacak maçın yayı ekranı beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Augsburg galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.50, Frankfurt galibiyetine ise 2.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.66, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Augsburg Güven Vermedi

Augsburg savunmada önemli açıklar vermeye devam ediyor. Sezonun ikinci yarısına Hoffenheim deplasmanında merhaba diyen ev sahibi, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, Play Out hattında yer almaya devam etti. Ligin ilk yarısını en alt sıradaki Fürth karşısında golsüz beraberlikle kapatan Markus Weinzierl’in öğrencileri, kötü gidişatını sezonun ikinci yarısında da sürdürdü. Düşme hattından 1 puan uzaklıkta kalan Augsburg, 18 haftadan sadece 4 galibiyet çıkarmayı başarırken, güven vermekten uzak kaldı. Küme düşme adayları arasında gösterilen Augsburg, 3 haftalık galibiyet hasretiyle Frankfurt karşısına çıkacak.

Frankfurt Lige Mağlubiyetle Döndü

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’ndan namağlup lider çıkmayı başaran Frankfurt, bu süreçte ligde önemli puan kayıpları yaşarken, Avrupa’da Son 32 biletini cebine koymasıyla birlikte, Bundesliga’da yükselişe geçti. Devre arasına 3 haftalık galibiyet serisiyle girmeyi başaran Frankfurt, sezonun ikinci yarısını ise geçtiğimiz hafta evinde verdiği Dortmund mücadelesiyle açtı. Maça iyi başlayan ve ilk 45 dakikada Santos Borre’nin golleriyle rakibine üstünlük kuran Frankfurt, ikinci yarıda ise savunmada tam anlamıyla bir kabus yaşadı. Sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan konuk ekip, 27 puanla 8. sırada kalırken, üst sıralara yetişmek için mücadele ettiği bu zorlu süreçte, önemli bir kayıp yaşadı. Frankfurt kısa süre içerisinde galibiyetlerine geri dönmek istiyor.

Augsburg – Frankfurt Maç Bilgileri

Augsburg – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg takımında Finnbogason, Koubek, Pedersen ve Strobl sakat. Frankfurt cephesinde ise Barkok, Hauge, Kostic, Lenz, Trapp ve da Costa’nın sakatlığı bulunuyor.

Augsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Framberger, Gumny, Gouweleeuw, Noah Joel, Caligiuri, Andre Hahn, Maier, Ruben Vargas, Cordova, Andi Zeqiri.

Frankfurt’un ilk 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Jens Grahl, Almamy Toure, Chandler, Hinteregger, Kamada, Sow, Hasebe, Ajdin Hrustic, Ilsanker, Santos Borre, Kostic.

Son haftaların formda takımı Frankfurt, Dortmund önünde yakaladığı skor avantajını değerlendirmeyi başaramasa da, futbol olarak güven vermeye devam etti. Frankfurt’un deplasmanda kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.87

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda 1’er golle 1’er puana razı geldi. Frankfurt deplasmanda Kamada ile üstünlüğü yakalasa da, skoru koruyamadı.