İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 15.01.2022

15 Ocak Cumartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Adana Demirspor – Kayserispor: MS1, 1.63 (iddaa) – 1.84 (Bets10) ; Adana Demirspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Fenerbahçe deplasmanına konuk olan Adana Demirspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı ve dikkat çekti. Önemli eksikleri olmasına rağmen 3 puanı alan Vincenzo Montella’nın öğrencileri, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi. Süper Lig’de son 5 maçta 13 puan toplayan Adana Demirspor, çıkışa geçmiş duurmda. Bu hafta Adana Demirspor’da Jonas Svensson ve Benjamin Stambouli kart cezalısı. Kayserispor’da moralle yerinde. Geçtiğimiz hafta iç sahada Altay’ı konuk eden Kayserispor, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Mustafa Pektemek’in tek golüyle 3 puanı alan Sarı Kırmızılılar, son haftalardaki çıkışını devam ettiriyor. Süper Lig’de devre arasından önceki hafta ise Sivasspor’u 3-0 ile geçen bir Kayserispor izlemiştik. Son 4 maçta 8 puan toplayarak çıkışını devam ettiren Hikmet Karaman’ın öğrencileri, bu hafta Adana Demirspor deplasmanında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Kayserispor’da Dimitrios Kolovetsios ve Bernard Mensah sakat olan isimler. Adana Demirspor, son 5 maçta tam 13 puan topladı. Montella yönetiminde harika ilerliyorlar. Bu hafta Kayserispor karşısında da kazanırlar ve yenilmezlik serisini devam ettirirler.

Aston Villa – Manchester United: KGVAR, 1.52 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Aston Villa, geçtiğimiz hafta sonu FA Cup 3. turunda Manchester United ile karşı karşıya geldi. Old Trafford’da rakibine 1-0 kaybeden Steven Gerrard’ın ekibi, bu hafta ise Manchester United ile Premier Lig’de karşılaşacak. Ligde oynadığı son maçta Brentford’a deplasmanda 2-1 kaybeden Aston Villa, son haftalarda istikrarsız sonuçlar alıyor. Son 6 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Aston Villa’nın bu hafta Manchester United karşısında da işi pek kolay değil. Maç öncesinde Aston Villa’da John McGinn kart cezalısı. Trezeguet ve Bertrand Traore ise milli takım kampında. Manchester United, Premier Lig’de oynadığı son karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılmıştı. Old Trafford’da konuk ettikleri Wolverhampton’a 1-0 kaybettiler. Ralf Rangnick yönetiminde ilk kez Premier Lig’de mağlubiyet yaşayan Manchester United’ın 6 maçlık yenilmezlik serisi sona ermiş oldu. Geçtiğimiz hafta sonu ise FA Cup 3. turunda Aston Villa’yı 1-0 ile geçerek tur atlayan Manchester United, Aston Villa ile bu kez Premier Lig’de karşılaşacak. Maç öncesinde Manchester United’da Luke Shaw ve Scott McTominay cezalı. Paul Pogba’nın ise sakatlığı devam ediyor. İki takımda savunmada güven vermiyor. Aston Villa, son 2 maçtan puan çıkartamadı. Kalelerinde çok sayıda gol görüyorlar. Manchester United’da istikrarsız. Villa Park’ta gollere yönelmek daha mantıklı. Her iki takımda skor üretir.

Wolverhampton – Southampton: KGVAR, 1.79 (iddaa) – 1.99 (Bets10) ; Wolverhampton, Premier Lig’de oynadığı son maçta, sürpriz bir galibiyet alarak dikkat çekmişti. Old Trafford’da konuk oldukları Manchester United’ı tek golle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Wolverhampton’a galibiyeti getiren gol ise Joao Moutinho’dan geldi. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Bruno Lage’in öğrencileri, üst sıra takibini devam ettiriyor. Bu hafta iç sahada Southampton’ı konuk edecek Wolverhampton’da Romain Saiss, milli takım kampında. Jonny Castro, Hwang Hee Chan ve Pedro Neto’nun ise sakatlıkları bulunuyor. Southampton’da yüzler gülüyor. Geçtiğimiz hafta içi erteleme maçında Bretnford ile karşılaşan Southampton, rakibini 4-1 ile geçmeyi başardı ve 3 puanı aldı. Premier Lig’de son 4 maçta 8 puan toplayan Ralph Hasenhüttl’ün öğrencileri, çıkışını devam ettiriyor. Brentford karşısında çok etkili bir performans gösterdiler ve haklı bir galibiyet aldılar. Bu hafta ise Molineux Grounda’da Wolverhampton’a konuk olacak Southampton, yine puan arayacak. Maç öncesinde Southampton’da Valentino Livramento sakat. Moussa Djenepo ise milli takım kampında. İki takımda son haftalarda iyi sonuçlar alıyor. Southampton, hücumda oldukça üretken. Wolverhampton’da son maçta önemli bir galibiyet aldı. İki takımdan da gol beklentim var.

Toplam İddaa Oranı: 4.43

Bets10 Bahis Oranı: 6.22