Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Watford İddaa Tahmini 18.01.2022

İngiltere Premier Lig’de heyacan devam ediyor. Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada, Burnley ile Watford karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Burnley ve Watford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Burnley kazanır 2.15, beraberlik 3.55, Watford kazanır ise 3.50 olarak açıklanmış.

Burnley 7 Maçtır Kazanamıyor

Burnley’de işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de bu sezon sadece tek galibiyet alabilen Sean Dyche’ın öğrencileri, haftalardır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Leicester City ile karşılaşacakları ama covid engeli sebebiyle mücadele ileri bir tarihe ertelendi. Yeni yılın ilk günlerinde ise Leeds United’a deplasmanda 3-1 kaybettiler. Üst üste 7 maçtır kazanamayan Burnley, topladığı 11 puan ile ligin son sırasında yer alıyor. Bu hafta iç sahada Watford’u konuk edecek Burnley’de Maxwell Cornet milli takımda. Ashley Barnes ise sakat.

Watford Alt Sıralarda

Premier Lig’de son haftaların formsuz takımlarından biri olan Watford, kazanamama serisine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Newcastle United deplasmanına konuk olan Watford, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan Claudio Ranieri’nin öğrencileri, düşme hattına iyice yaklaştı. Bu hafta ligin son sırasındaki Burnley’e konuk olacaklar. Olası bir mağlubiyette Watford, Premier Lig’de son sıraya yerleşebilir. Maç öncesinde Watford’da Kwadwo Baah, Etebo, Imran Louza, Adam Masina, Ismaila Sarr ve Nicolas Nkoulou’nun kadroda yer almıyor.

Burnley – Watford Maç Bilgileri

Burnley – Watford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Maxwell Cornet milli takımda. Ashley Barnes ise sakat. Watford’da Kwadwo Baah, Etebo, Imran Louza, Adam Masina, Ismaila Sarr ve Nicolas Nkoulou’nun kadroda yer almıyor.

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, James Tarkowski, Ashley Westwood, Aaron Lennon, Josh Brownhill, Jay Rodriguez, Chris Wood

Watford'un ilk 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Moussa Sissoko, Juraj Kucka, Imran Louza, Cucho Hernandez, Joao Pedro, Emmanuel Dennis

İddaa Tahmini

Watford, son 7 maçta sadece 1 puan toplayabildi. Geçen hafta gösterilen performans umut verdi. Burnley’de ligin son sırasında. Artık kazanmak istiyorlar. İki takımda da hedef galibiyet. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.67

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.81

Maç Sonucu: ERTELENDİ

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…