TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Antalyaspor İddaa Tahmini 19.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir maç. Antalyaspor deplasmanda, Çaykur Rizespor’un konuğu olacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Çaykur Rizespor ve Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Çaykur Rizespor kazanır 2.60, beraberlik 3.45, Antalyaspor kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış.  

Çaykur Rizespor 4 Maçtır Kazanamıyor

Çaykur Rizespor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Son 4 maçından da galibiyet alamadan ayrılan Çaykur Rizespor’da işler yolunda gitmiyor. Düşme hattında yer alan Karadeniz ekibi, bu hafta Antalyaspor karşısında kazanarak moral bulma peşinde. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da Sebastian Holmen’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Antalyaspor Alt Sıralarda

Antalyaspor’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe’yi konuk eden Akdeniz ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Fenerbahçe karşısına galibiyet hak eden taraflardı ama son vuruşlarda çok etkisiz kaldılar. Süper Lig’de son 5 maçından da galibiyet çıkartamayan Nuri Şahin’in öğrencileri, düşme hattının 2 basamak üzerinde yer alıyor. Bu hafta Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olacak Antalyaspor’da savunmadan Veysel Sarı kart cezalısı.

Çaykur Rizespor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’da Beın Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Sebastian Holmen’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. Antalyaspor’da savunmadan Veysel Sarı kart cezalısı.

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Sebastian Holmen, Yasin Pehlivan, Cemali Sertel, Damjan Djokovic, Fernando Boldrin, Yannick Bolasie, Tyler Boyd, Deniz Hümmet, Umar Aminu, Joel Pohjanpalo

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Naldo, Fedor Kudryashov, Güray Vural, Andrea Poli, Fredy, Doğukan Sinik, Houssam Ghacha, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. İki takımda kolay skor üretiyor. Gollü bir maç beklentim var. Hem Çaykur Rizespor hem ise Antalyaspor gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Çaykur Rizespor, iç sahada bir galibiyet daha aldı. Antalyaspor’u 2-1 mağlup ettiler ve kümede kalma umutlarını sürdürdüler.