TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Giresunspor İddaa Tahmini 19.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de Karadeniz derbisi heyecanı yaşanacak. Trabzonspor ile Giresunspor’un karşı karşıya geleceği mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Trabzonspor ve Giresunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Trabzonspor kazanır 1.66, beraberlik 4.20, Giresunspor kazanır ise 5.50 olarak açıklanmış.

Trabzonspor Liderliğini Sürdürüyor

Trabzonspor, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Sivasspor deplasmanına konuk olan Bordo Mavililer, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Uğurcan Çakır’ın büyük hatasıyla geriye düştüler ama hemen ardından Abdülkadir’in golü, Trabzonspor’a 1 puanı getirdi. Süper Lig’de 50 puana sahip olan Trabzonspor, en yakın takipçisi Konyaspor’u 11 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Bu hafta Giresunspor’u konuk edecek Trabzonspor, maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Djaniny e Anders Trondsen’in sakatlıkları devam ediyor. Manolis Siopis ve Anthony Nwakaeme ise covid.

Giresunspor Düşüşe Geçti

Giresunspor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Kasımpaşa karşısında puan alamadı. Rakibine 2-0 kaybeden Giresunspor, Süper Lig’de üst üste 2. İç saha yenilgisini aldı. Son haftalarda düşüşe geçen ve puan kayıpları yaşayan Hakan Keleş’in ekibi, son 4 Süper Lig maçında 3. Mağlubiyetini aldı. Bu hafta Karadeniz derbisinde Trabzonspor’a konuk olacak Giresunspor’un işi bir hayli zor olacak. Maç öncesinde Giresunspor’da Joey Pelupessy kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Trabzonspor – Giresunspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Djaniny e Anders Trondsen’in sakatlıkları devam ediyor. Manolis Siopis ve Anthony Nwakaeme ise covid. Giresunspor’da Joey Pelupessy kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Trabzonspor'un 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Hüseyin Türkmen, İsmail Köybaşı, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Antonio Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Edin Visca, Andreas Cornelius

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Hüsamettin Tut, Alexis Perez, Mamadou Diarra, Zeki Yavru, Esat Mala, Michal Nalepa, Flavio, Magomed Suleymanov, Serginho, Ibrahima Balde

İddaa Tahmini

Giresunspor, son haftalarda çok formsuz. Lider Trabzonspor’a karşı güçleri yetmez. Trabzonspor’un rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.46

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, 2 penaltı kaçırdı maçtan 1 puan ile ayrıldı. Giresunspor ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar.