TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Altay İddaa Tahmini 19.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de zirve yarışından uzak kalan Fenerbahçe evinde, Altay’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Fenerbahçe bugün Altay karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Fenerbahçe galibiyetine 1.39, beraberlik tercihine 5.45, Altay galibiyetine 8.40 oran veriyor. 

Fenerbahçe Telafi Peşinde

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Antalyaspor deplasmanından 1 puan ile döndü. Jose Sosa’nın golüyle öne geçtiler ama çok uzun sürmeden kalesinde golü gördüler. Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’de puan kayıpları devam etti. Bir önceki hafta ise Kadıköy’de Adana Demirspor’a 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de şampiyonluk yarışından uzak kalan Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde ilk galibiyetini arıyor. Bu hafta Altay’ı konuk edecek Fenerbahçe’de Mergim Berisha, Altay Bayındır ve Mert Hakan’ın sakatlıkları var.

Altay Düşme Hattında

Altay’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Alanyaspor’u konuk eden İzmir ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de üst üste 6. Mağlubiyetini alan Altay, tam 14 maçtır ise 3 puan sevinci yaşayamıyor. Bu sezon Süper Lig’in en büyük düşme adaylarından biri olarak gösterilen Altay’ın başında teknik direktör bulunmuyor. Geçen hafta Mustafa Denizli ile yollar ayrılmıştı. Bu hafta Fenerbahçe’ye konuk olacak Altay’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe – Altay Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Altay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Mergim Berisha, Altay Bayındır ve Mert Hakan’ın sakatlıkları var.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Berke Özer, Bright Osayi Samuel, Atila Szalai, Kim Min Jae, Filip Novak, Jose Sosa, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Mesut Özil, Serdar Dursun

Altay'ın ilk 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Tolga Ünlü, Erick Björkander, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Khaliy Thiam, Ceyhun Gülselam, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, maçın favorisi. Kadıköy’de bu kez hata yapacaklarını düşünmüyorum. Düşme hattında yer alan ve son 6 maçını kaybeden Altay’ı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.26

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.39

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, Süper Lig’de 2 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Altay’ı 2-1 ile geçerek zirve takibini sürdürdüler.