İnter – Empoli İddaa Tahmini 19.01.2022

19 Ocak Çarşamba akşamı İnter evinde Empoli‘yi ağırlayacak. İtalya Kupası Son 16 mücadelesi, Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alırken, Bets10 sitesi üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, İnter galibiyetine 1.26, beraberliğe 6.50, Empoli galibiyetine ise 11.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.40, 2.5 Alt 3.00 oran kazandırıyor.

İnter Yoğun Fikstürde Hata Yapmadı

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu İnter, Simone Inzaghi yönetiminde yeni sezonun yeni lideri olarak yoluna devam ederken, zorlu bir fikstürle karşı karşıya. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısına Lazio ve Atalanta derbileriyle merhaba derken, Lazio karşısında alınan 3-1’lik galibiyetin ardından, en yakın rakiplerinden Atalanta ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Bu süreçte İtalya Süper Kupa kapsamında Juventus ile karşı karşıya gelen ev sahibi, normal süresi 1-1’lik beraberlikle sona eren dev maçı uzatmalarda 2-1’lik skorla kazandı. Üst üste derbi sınavları İnter’i fazlasıyla zorlasa da, ev sahibi hem Süper Kupa’nın sahibi oldu hem de İtalya Serie A Ligi’nde son 12 haftadan namağlup çıkmayı başardı. İnter yoğun fikstürde hataya yer vermiyor.

Empoli Sürpriz Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nin 21. haftasında Venezia deplasmanına konuk olan Empoli, karşılaşmanın ilk yarısında üstün futbolunu Zurkowski’nin golüyle taçlandırırken, devre arasına 1-0 önde girmeyi başardı. İkinci yarıda ise dakikalar ilerledikçe oyundaki etkisini kaybeden Empoli, 1-1’lik beraberlikle haftayı kapattı ve galibiyet hasretini 5 maça çıkardı. Ligin yeni temsilcisi Serie A Ligi serüvenine 11. sırada devam ederken, İtalya Kupası’nda ise Vicenza ve Hellas Verona’yı mağlup etmeyi başardı. Ligde düşüşe geçmesine rağmen, kupa macerasında hata yapmayan Empoli, sürpriz galibiyetlerine İnter karşısında devam etmek istiyor.

İnter – Empoli Maç Bilgileri

İnter – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesi üzerinden Türkiye saati ile 23:00’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi L. Sacchi. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, D’Ambrosio, Skriniar, Dumfries, Dimarco, Hakan Çalhanoğlu, Barella, Brozovic, Joaquin, Lautaro Martinez, Perisic.

Empoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Luperto, Marchizza, Ismajli, Nicolas Haas, Bandinelli, Bajrami, Stojanovic, Haas, Cutrone, Mancuso.

İtalya Serie A Ligi’nde liderliğini sürdüren İnter, üst üste derbi sınavlarıyla yorgun düştü. Ev sahibi gollerine iç sahada devam etse de, kalesini gole kapatmakta zorlanacaktır. Mücadelede tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda attıkları 2’şer gole rağmen, normal sürede birbirlerine üstünlük kuramadı. Turun galibini ise uzatmalar belirlerken, Serie A Ligi’nin lideri İnter kazanmayı bildi.