Sassuolo – Cagliari İddaa Tahmini 19.01.2022

İtalya Kupası Son 16 Turu kapsamında 19 Ocak Çarşamba akşamı, Sassuolo ile Cagliari karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak mücadeleyi, Bets10 sitesi üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Sassuolo galibiyetine 1.65, beraberliğe 4.33, Cagliari galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Sassuolo Tur Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftadan sadece 1 galibiyet çıkaran Sassuolo, üst sıralardan uzak kalmaya devam etti. Sezonun ikinci yarsına 5-1’lik Empoli galibiyetiyle start veren ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise evinde ağırladığı Hellas Verona’ya 4-2 mağlup oldu. Özellikle ilk yarıda pozisyon üretmekte zorlanan, kalesinde ise yoğun bir tehlike yaşayan ev sahibi, devre arasına 2-0 geride girerken, ikinci yarıda Scamacca ve Defrel’in golleri mağlubiyete engel olamadı. İtalya Serie A Ligi’nde 12. sıraya kadar gerileyen Alessio Dionisi’nin öğrencileri, doğrudan katıldığı İtalya Kupası Son 16 Turu’nda ise Cagliari ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi sezonun ilk yarısında Cagliari ile 2-2 berabere kalmıştı.

Cagliari Zor Günler Geçiriyor

İtalya Serie A Ligi’nin 22. haftasında Roma deplasmanına konuk olan Cagliari, evine 1-0’lık mağlubiyetle geri dönerken, 2 haftalık galibiyet serisi sona eren konuk ekip, yoluna düşme potasının içerisinde devam etti. 22 haftadan 3 galibiyet, 7 beraberlik, 12 mağlubiyetle 16 puan toplamayı başarabilen Cagliari, düşme hattının üzeri ile puan farkının 2’ye çıkmasına engel olamadı. İtalya Kupası serüveninde ise Pisa ve Cittadella engellerini 3-1’lik galibiyetlerle geçmeyi başaran konuk ekip, ligde 2-2 berabere kaldığı Sassuolo ile deplasmanda karşılaşacak. Zor günler geçiren Cagliari, kupa galibiyetiyle toparlanmak istiyor.

Sassuolo – Cagliari Maç Bilgileri

Sassuolo – Cagliari Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesi üzerinden Türkiye saati ile 19:30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi M. Marchetti. Mücadele MAPEI Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sassuolo’nun ilk 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Rogerio, Ferrari, Chiriches, Toljan, Domenico Berardi, Jeremie Boga, Maxime Lopez, Scamacca, Caputo, Raspadori.

Cagliari’nin ilk 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Alessio Cragno, Bellanova, Lykogiannis, Ceppitelli, Zappa, Carboni, Grassi, Christian Oliva, Pedro, Marin, Balde.

Galibiyet adına güven vermeyi başaramayan Sassuolo ve Cagliari, bu zorlu tur mücadelesinde kalesini gole kapatmayı başaramayacak ve 90 dakika sonunda iki takımda karşılıklı goller bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sassuolo evinde Abdoulrahmane Harroui’nin golüyle kazandı. Ev sahibi çeyrek finalist olmayı başarırken, Cagliari’ye gol şansı vermedi.