LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Granada Bahis Tahmini 20.01.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Granada deplasmanda, Getafe’nin konuğu olacak. Mücadele saat 21.00’de start alacak ve Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Getafe ve Granada arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Getafe kazanır 2.12, beraberlik 3.20, Granada kazanır ise 4.00 olarak açıklanmış.

Getafe Alt Sıralarda

Getafe, La Liga’da oynadığı son karşılaşmada Sevilla deplasmanından puan çıkartamadı. Ramon Sanchez Pizjuan’da rakibine 1-0 kaybeden Getafe, La Liga’da 6 maç aradan sonra mağlup oldu. 6 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Quique Flores’in ekibi, düşme hattının 1 puan üzerinde yer alıyor. Jose Bordalas’da oynadıkları son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan Getafe, bu hafta Granada karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Getafe’de Jose Macias’ın sakatlığı sürüyor.

Granada Mağlubiyeti Unuttu

Granada, La Liga’da oynadığı son karşılaşmadan 1 puan ile ayrılmıştı. İç sahada konuk ettikleri Barcelona ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da yenilmezlik serisini devam ettiren Robert Moreno’nun öğrencileri, üst üste 7 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Son haftalarda topladıkları puanlar ile düşme hattı ile puan farkını açmaya başladılar. Bu hafta ise Getafe deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Granada’da Neyder Lozano ve Santiago Arias, sakat olan isimler.

Getafe – Granada Maç Bilgileri

Getafe – Granada Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Jose Macias’ın sakatlığı sürüyor. Granada’da Neyder Lozano ve Santiago Arias, sakat olan isimler.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Jorge Cuenca, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Carlos Alena, Sandro Ramirez, Enes Ünal

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muthtemel kadrosu: Aaron Escandell, Nehuen Perez, Victor Diaz, Carlos Neva, German Sanchez, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Antonio Puertas, Jorge Molina, Luis Suarez

İddaa Tahmini

Granada, La Liga’da oynadığı son maçta Barcelona’dan puan almayı başardı. Son 7 maçta da mağlubiyet yüzü görmediler. Bu hafta konuk olacakları Getafe’den puan alırlar.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.41

Rexbet Oranı: 02 (ç), Oran 1.78

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe, net bir galibiyet aldı. Granada karşısında iyi bir performans gösterdiler ve maçı 4-2 kazanarak 3 puanın sahibi oldular.