TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Kasımpaşa İddaa Tahmini 20.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyEcan devam ediyor. Şampiyonluk yarışından uzak kalan Galatasray evinde, Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Galatasaray ve Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 1.75, beraberlik 4.00, Kasımpaşa kazanır ise 5.00 olarak açıklanmış.

Galatasaray Galibiyet Peşinde

Galatasaray, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Hatayspor deplasmanından 4-2’lik mağlubiyet ile döndüler. 2 kez öne geçtiği karşılaşmada skor üstünlüğünü koruyamayan Sarı Kırmızılılar, arka arkaya yediği gollerle sahadan puansız ayrıldı. Domenec Torrent yönetiminde ilk maçından mağlubiyet ile ayrılan Galatasaray, bu hafta Kasımpaşa’yı konuk edecek. Maç öncesinde Galatasaray’da Berkan Kutlu ve Taylan Antalyalı kart cezalısı. Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed ise milli takım kampında.

Kasımpaşa 3 Maçtır Kazanıyor

Kasımpaşa, son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Giresunspor’a konuk olan İstanbul ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de son haftalarda aldığı galibiyetler ile dikkat çeken Kasımpaşa, son 3 maçından da galibiyet ile ayrılarak kümede kalma umutlarını korudu. Bu hafta ise Galatasaray deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Jeffrey Bruma, Nicolai Jorgensen, Loret Sadiku ve Valentin Eysseric’in sakatlıkları devam ediyor.

Galatasaray – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Galatasaray – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Berkan Kutlu ve Taylan Antalyalı kart cezalısı. Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed ise milli takım kampında. Kasımpaşa’da Jeffrey Bruma, Nicolai Jorgensen, Loret Sadiku ve Valentin Eysseric’in sakatlıkları devam ediyor.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: İsmail Çipe, Sacha Boey, Alpaslan Öztürk, Marcao, Van Aanholt, Olimpu Morutan, Aytaç Kara, Kerem Aktürkoğlu, Alexandru Cicaldau, Ryan Babel, Halil Dervişoğlu

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Florent Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Michal Travnik, Hajradinovic, Kevin Varga, Ahmet Engin, Umut Bozok

İddaa Tahmini

Kasımpaşa, son 3 maçından da galibiyet ile ayrıldı. Müthiş bir çıkış yakaladılar. Galatasaray ise geçen hafta mağlup oldu. Yönetim ve taraftar arasında sıkıntılar var. Galatasaray’ın işi pek kolay değil ama haftayı 3 puan ile kapatacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa, galibiyet serisine devam etti. Galatasaray karşısında 1-0 geriye düştükleri maçı 3-1 kazandılar ve üst üste 4. galibiyetini aldılar.