TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Hatayspor İddaa Tahmini 20.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de zirve takibini sürdüren Hatayspor deplasmanda, Alanyaspor’un konuğu olacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Alanyaspor ile Hatayspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Alanyaspor galibiyetine 2.40, beraberlik tercihine 3.70, Hatayspor galibiyetine ise 2.85 verildiğini görüyoruz.

Alanyaspor Deplasmanda Kazandı

Alanyaspor, Süper Lig’de 4 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Geçtiğimiz hafta sonu Altay deplasmanına konuk olan Alanyaspor, rakibini 2-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Emre Akbaba ve Oğuz Aydın’ın golleriyle 3 puana ulaşan Akdeniz ekibi, bu sezon Süper Lig’de 9. Galibiyetini elde etti. Öte yandan Francisco Farioli yönetiminde de ilk galibiyetini almış oldular. Bu hafta Hatayspor’u konuk edecek Alanyaspor’da Umut Güneş kart cezalısı. Chidozie Awaziem ve Fmaara Diedhiou ise milli takımda.

Hatayspor Zirve Takibinde

Hatayspor, geçen hafta iç sahada konuk ettiği Galatasaray karşısında kazanmayı başardı. Galatasaray 2 kez öne geçti ama Hatayspor pes etmedi. Rakibini 4-2 ile geçmeyi başaran Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, iç sahadaki mağlubiyet serisine de son vermiş oldu. Süper Lig’de 3. Sırada yer alan Hatayspor, bu hafta Alanyaspor deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Hatayspor’da Adama Traore, Munir Mohamedi ve Ayoub El Kaabi milli takım kampında oldukları için forma giyemeyecekler.

Alanyaspor – Hatayspor Maç Bilgileri

Alanyaspor – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Umut Güneş kart cezalısı. Chidozie Awaziem ve Fmaara Diedhiou ise milli takımda. Hatayspor’da Adama Traore, Munir Mohamedi ve Ayoub El Kaabi milli takım kampında oldukları için forma giyemeyecekler.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Juanfran, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Emre Akbaba, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Davidson, Wilson Eduardo

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Sam Adekugbe, Fatih Kuruçuk, Burak Öksüz, Kamil Ahmet Çörekçi, Ruben Riberio, Mehdi Boudjemaa, Dylan Saint Louis, Mohammed Kamara, Mame Diouf

İddaa Tahmini

İki takımda geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Hücum anlamında ligin 2 iyi takımı karşı karşıya gelecek. Alanyaspor ve Hatayspor’dan goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 6-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor, farklı bir galibiyet aldı. Emre Akbaba önderliğinde, Hatayspor’u 6-0 ile geçtiler ve üst sıra takibini sürdürdüler.