Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Brest – Lille İddaa Tahmini 22.01.2022

22 Ocak Cumartesi günü Fransa Ligue 1 sahnesinde 22. hafta heyecanı yaşanırken, günün ilk maçında Brest ile Lille karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00‘da sahne alacak mücadeleyi beIN SPORTS HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Brest galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.60, Lille galibiyetine ise 2.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Brest Toparlanmak İstiyor

Fransa Ligue 1 sahnesine 8 maçlık yenilmezlik serisini ve aldığı üst üste 6 galibiyetle damga vuran Brest, harika seriyi sürdürmeyi başaramazken, önemli bir düşüşün içerisine girdi. Son 4 haftada galibiyeti bulunmayan ev sahibi, kalesinde gördüğü 10 gole karşılık, rakiplerine sadece 1 golle karşılık verebildi. Faivre ve Honorat’ın performanslarında büyük düşüş yaşanırken, Brest 21 hafta sonunda 26 gol bulabildi. 13. sıraya kadar gerilerken, düşme hattı iler arasında 8 puan fark bulunan ev sahibi, Ligue 1’de zor günler geçirse de, rahat bir konumda yer alıyor. Sezonun ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı Lille ile sahasında karşı karşıya gelecek olan Brest, tekrar rakibinden puan alarak, toparlanmak istiyor.

Lille 8 Haftadır Namağlup

Lille evinde rahat kazandı. Fransa Ligue 1’de son haftaların formda takımı, geçtiğimiz hafta evinde Lorient’i konuk ederken, 3 puan hedefine 3 golle ulaştı. 3-1’lik galibiyetle birlikte yenilmezlik serisini 8 maça çıkaran Lille, son 6 haftalık periyotta ise 4. galibiyetini aldı. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletine ulaşırken, devler sahnesindeki başarı konuk ekibi Ligue 1’de yükselişe geçirdi. Devre arasında Yusuf Yazıcı ve Jonathan Ikoné’yi kadrosundan gönderen Lille, yerlerini Edon Zhegrova ve Hatem Ben Arfa transferleriyle doldurdu. Fransa Ligue 1’in 8. sırasında yer alan konuk ekip, ilk 4 içerisine girme şansına sahip olduğu 22. haftada, Brest engelini 3 puanla geçmek istiyor.

Brest – Lille Maç Bilgileri

Brest – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi J. Brisard. Mücadele Francis-Le Ble Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brest takımında Bain, Cibois, Said, Satriano ve del Castillo sakat. Belkebla milli takım kampı dolayısıyla kadroda yer almayacak. Lille cephesinde ise Jardim, Pied ve Weah’ın sakatlığı bulunuyor.

Brest’in ilk 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Chardonnet, Duverne, Gabriel, Herelle, Agoume, Magnetti, Faivre, Le Douaron, Cardona, Honnorat.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Ivo Grbic, Fonte, Zeki Çelik, Botman, Mandava, Onana, Sanches, Bamba, Lihadji, David, Burak Yılmaz.

Fransa Ligue 1’de harika bir seri yakalayan ve transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Lille, galibiyetlerine Brest deplasmanında tam gaz devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.91

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brest evinde rahat kazandı. Uzun süredir gol yollarında etkisiz kalan ev sahibi, formda Lille karşısında aldığı farklı galibiyetle moral buldu.