Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens – Marsilya İddaa Tahmini 22.01.2022

Fransa Ligue 1‘de liderin en yakın takipçileri arasında yer alan Marsilya, 22 Ocak Cumartesi akşamı Lens deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 23:00‘te başlayacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS HD 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lens galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.50, Marsilya galibiyetine ise 2.85 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.16, beraberliğe 3.00, konuk ekibe ise 2.45 oran veriyor.

Lens Üst Sıralara Tutundu

Lens golcüleri eski günlerine geri dönerken, ev sahibi galibiyetlerine kaldığı yerden devam etti. Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısını ilk 5 savaşının içerisinde kapatan Lens, 6 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla düşüşe geçerken, son 2 haftadan 2 galibiyetle çıkarak toparlanmayı başardı. Rennes’i 1-0 mağlup etmesinin ardından, Saint Etienne deplasmanına konuk olan Franck Haise’nin öğrencileri, 1-0 geriden gelerek Stoca ve Fofana’nın golleriyle 2-1’lik galibiyete uzandı. Hücum hattında tekrar eski günlerine dönen Lens, liderin en yakın takipçilerinden Marsilya karşısına çıkarken, 7. sıraya kadar yükseldi ve moral depoladı.

Marsilya’da Cengiz Ünder Etkisi

Marsilya cephesinde Cengiz Ünder etkisi. Türk yıldız 2 hafta önce Bordeaux deplasmanında attığı golle takımını yıllar sonra Bordeaux deplasmanında galibiyete taşırken, tribünler tarafından adeta kurtarıcı olarak ilan edildi. Geçtiğimiz hafta ise Veldorme Stadı’nda gollerine devam eden Cengiz, konuk ekibi ezeli rakibi Lille karşısında 1 puana taşıdı. 20 haftadan 37 puan çıkaran Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, 1 maç eksikle liderin 13 puan gerisinde kalırken, son 4 haftada maç kaybetmeyen Marsilya, 2. sıradaki Nice ile puan farkını ise 2’ye indirdi. Şampiyonluk umutlarını korumayı başaran ve sezonun ikinci yarısına Cengiz önderliğinde iyi bir giriş yapan Marsilya’nın zorlu fikstürü devam ediyor. Konuk ekip bu hafta üst sıraların iddialı takımlarından Lens karşısına çıkacak.

Lens – Marsilya Maç Bilgileri

Lens – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi S. Frappart. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens takımında Ganago, Haidara ve Machado sakat. Marsilya cephesinde ise de La Fuente’nin sakatlığı bulunuyor. Gueye mili takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor.

Lens’in ilk 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Jean-Louis Leca, Jonathan Clauss, Frankowski, Wooh, Gradit, Gael Kakuta, Cahuzac, Fofana, Doucoure, Corentin Jean, Sotoca.

Marsilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Caleta-Car, Saliba, Peres, Payet, Gerson, Guendouzi, Lirola, Kamara, Cengiz Ünder, Arkadiusz Milik.

Dev maçta taraf tahmini yapmak oldukça güç. Sezonun ilk yarısında 5 gollü bir maça imza atan iki takımın, sezonun ikinci yarısında da skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya deplasmanda Payet ve Bakambu’nun golleriyle kazandı. Devre arasında kadrosunu güçlendiren Marsilya, zirve takibini yakından sürdürürken, yeni transfer Bakambu ilk maçında gol bulmayı başardı.