Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Newcastle United Bahis Tahmini 22.01.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste 2 maçtır kazanan Leeds United evinde, Newcastle United’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 18.00’de A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Leeds United ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Leeds United kazanır 2.01, beraberlik 3.70, Newcastle United kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.

Jack Harrison Yıldızlaştı  

Leeds United’da moraller yerinde. 2 hafta önce Elland Road’da Burnley’i 3-1 mağlup eden Marcelo Bielsa’nın öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu ise West Ham’ı deplasmanda 3-2 ile geçmeyi başardı. Jack Harrison’un 3 golüyle West Ham’ı deviren Leeds United, bu sezon Premier Lig’de ilk kez üst üste 2 galibiyet aldı. Küme düşme hattı ile puan farkını açmaya başlayan Leeds United, bu hafta Newcsastle United’ı konuk edecek. Maç öncesinde Leeds United’da Pascal Struijk, Charlie Cresswell, Tyler Roberts ve Joe Gelhardt’ın sakatlıkları sürüyor.

Newcastle United 5 Maçtır Kazanamıyor

Newcastle United, Premier Lig’de son haftalarda galibiyet alamıyor. Zaten bu sezon sadece tek galibiyet alabildiler. Geçtiğimiz hafta sonu St. James Park’ta Norwich City’i konuk eden Newcastle United, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Son 5 maçından da galibiyet çıkartamayan Eddie Howe’un ekibi, Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Leeds United’a konuk olacak Newcastle United’da Callum Wilson, Paul Dummett ve Federico Fernandez’in sakatlıkları bulunuyor.

Leeds United – Newcastle United Maç Bilgileri

Leeds United – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma A SPOR kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Pascal Struijk, Charlie Cresswell, Tyler Roberts ve Joe Gelhardt’ın sakatlıkları sürüyor. Newcastle United’da ise Callum Wilson, Paul Dummett ve Federico Fernandez’in sakatlıkları bulunuyor.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Luke Ayling, Jamie Shackelton, Diego Llorente, Junior Firpo, Stuart Dallas, Jack Harrison, Daniel James, Kalvin Philips, Raphinha

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Kieiran Trippier, Jamaal Lascelles, Fabian Schar, Matt Ritchie, Joseph Willock, Miguel Almiron, Jonjo Shelvey, Sean Longstaff, Saint Allan Maximin, Joelinton

İddaa Tahmini

Newcastle United, son 5 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Premier Lig’de düşme hattında yer alıyorlar. Leeds United karşısında da işleri zor. Bielsa ve öğrencileri, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.74

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.01

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United, sürpriz bir galibiyet aldı. Elland Road’da Leeds United’ı 1-0 ile geçtiler.