Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Aston Villa Bahis Tahmini 22.01.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Üst üste 4 maçtır kazanamayan Everton iç sahada, Aston Villa’yı ağırlayacak. Mücadele saat 15.30’da S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Everton – Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Everton kazanır 2.70, beraberlik 3.45, Aston Villa kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış.

Everton Alt Sıralarda

Everton’da işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Norwich City ile karşılaşan Everton, rakibinie 2-1 mağlup oldu. Premier Lig’de üst üste 4. Maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Bu mağlubiyetin ardından teknik direktör Rafael Benitez ile yollar ayrıldı. Premier Lig’de küme düşme hattına iyice yaklaşan Everton, bu sezon çok kötü bir performans gösteriyor. Bu hafta Aston Villa’yı konuk edecek Everton’ın işi pek kolay değil. Maç öncesinde Everton’da Andros Townsend, Tom Davies ve Yerry Mina’nın sakatlıkları devam ediyor. Alex Iwobi ise milli takımda.

Aston Villa’dan 1 Puan

Aston Villa, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Manchester Unite ile 2-2 berabere kaldı. 2-0 geriye düştüğü maçta, 2. Yarıda Jacob Ramsey ve Philip Coutinho’nun golleriyle 1 puanı kurtaran Aston Villa, Premier Lig’de 2 maç aradan sonra puan ile tanıştı. Yeni transfer Coutinho’nun golle başlaması da Aston Villa adına sevindirici bir gelişme. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece Norwich City deplasmanında kazanabilen Steven Gerrard’ın öğrencileri, 13. Sırada yer alıyor. Bu hafta Goodison Park’ta Everton’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Aston Villa’da Bertrand Traore ve Trezeguet milli takım kampında yer alıyor. Marvelous Nakamba ve Leon Bailey ise sakat.

Everton – Aston Villa Maç Bilgileri

Everton – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Andros Townsend, Tom Davies ve Yerry Mina’nın sakatlıkları devam ediyor. Aston Villa’da Bertrand Traore ve Trezeguet milli takım kampında yer alıyor. Marvelous Nakamba ve Leon Bailey ise sakat.

Everton'ın 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Michael Keane, Ben Godfrey, Nathan Petterson, Andre Gomes Allan, Doucoure, Demarai Gray, Richarlison, Dominic Calvert Lewin

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Kortney Hause, Ezri Konsa, Matt Targett, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Philip Coutinho, Jacob Ramsey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Everton’da işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de son 4 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Aston Villa’da son 3 maçta 1 puan alabildi. Goodison Park’ta gollü bir maç bekliyorum. Kazanmaya ihtiyacı olan iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.79

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton, Goodison Park’ta puan alamadı. Konuk ettikleri Aston Villa’ya 1-0 kaybettiler.