TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Altay Konyaspor İddaa Tahmini 23.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de zirve takibini sürdüren Konyaspor deplasmanda, Altay’ın konuğu olacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak olup, Beın Sports 2 kanalından canlı izlenebilecek.

Altay ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Altay kazanır 3.20, beraberlik 3.35, Konyaspor kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış.  

Altay 15 Maçtır Kazanamıyor

Altay, geçtiğimiz haftayı yine mağlubiyet ile kapattı. Konuk oldukları Fenerbahçe deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile döndüler. Süper Lig’de üst üste 7 maçtır mağlup olan ve tam 15 maçtır galibiyet alamayan İzmir ekibi, düşme hattına yerleşti. Bu sonuçlar ile Süper Lig’de kümede kalmaları oldukça zor görünüyor. Bu hafta ise iç sahada Konyaspor’u konuk edecek Altay’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Altay’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Konyaspor’da 2 Eksik

Konyaspor, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Sahasında Adana Demirspor’u konuk eden Yeşil Beyazlılar, Rahmanovic’in attığı tek golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını sürdüren Konyaspor, lider Trabzonspor’un 9 puan gerisinde 2. Sırada yer alıyor. Üstelik Konyaspor’un 1 maçı da eksik. Bu hafta ise Altay deplasmanına konuk olacak İlhan Palut’un ekibi, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Konyaspor’da Rahmanovic ve Skubic kart cezalısı.

Altay – Konyaspor Maç Bilgileri

Altay – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Menemen İlçe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Rahmanovic ve Skubic kart cezalısı.

Altay'ın ilk 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Tolga Ünlü, Erick Björkander, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Khaliy Thiam, Ceyhun Gülselam, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba

Konyaspor'un ilk 11'i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Barış Yardımcı, Abdülkerim Bardakçı, Adil Demirbağ, Guilherme, Hadziahmetovic, Endri Cekici, Soner Dikmen, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Sokol Cikalleshi

İddaa Tahmini

Konyaspor, maçın net favorisi. 15 maçtır kazanamayan Altay’a karşı rahat bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.94

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor, Ahmed Hassan’ın penaltı golüyle 3 puanı kaptı ve zirve takibini sürdürdü.