TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor Alanyaspor İddaa Tahmini 23.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı farklı bir galibiyet ile kapatan Alanyaspor deplasmanda, Giresunspor’un konuğu olacak. Mücadele saat 16.00’da Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Giresunspor ve Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Giresunspor kazanır 2.60, beraberlik 3.40, Alanyaspor kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış.

Giresunspor’dan Sürpriz Beraberlik

Giresunspor, geçtiğimiz hafta sürpriz bir beraberlik aldı. Konuk oldukları Trabzonspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Kaleci Okan Koçuk, gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Bakasetas’ın 2 penaltısını da kurtarmayı başaran Okan Koçuk, takımına 1 puanı getirdi diyebiliriz. Süper Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşayan Karadeniz ekibi, bir önceki hafta ise Kasımpaşa’ya 2-0 kaybetmişti. Bu hafta Alanyaspor’u konuk edecek Giresunspor’da Serginho ve Joe Pelupessy kart cezalısı.

Alanyaspor’dan Üst Üste Galibiyetler

Alanyaspor, 2 hafta önce Altay’ı deplasmanda 2-0 mağlup ederek moral bulmuştu. Geçtiğimiz hafta içi ise Hatayspor’u konuk ettiler ve rakibine tam yarım düzine gol attılar. Sahadan 6-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başaran Francisco Farioli’nin öğrencilerinde moraller yerinde. Son 2 maçta alınan 6 puan ile beraber, ilk 4 umutları da tekrardan artmaya başladı diyebiliriz. Bu hafta Giresunspor’a konuk olacak Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Giresunspor – Alanyaspor Maç Bilgileri

Giresunspor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 16.00’da başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Giresunspor’da Serginho ve Joe Pelupessy kart cezalısı.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Hüsamettin Tut, Alexis Perez, Mamadou Diarra, Zeki Yavru, Esat Mala, Michal Nalepa, Flavio, Magomed Suleymanov, Fousseni Diabate, Ibrahima Balde

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Juanfran, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Emre Akbaba, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Davidson, Wilson Eduardo

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Giresunspor, geçen hafta Trabzonspor’dan puan almayı başardı. Alanyaspor ise Hatayspor’u 6 golle geçti. Bol gollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. İki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor’da galibiyet serisi devam etti. Giresunspor deplasmanında 3 puanı 3 golle aldılar.