TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Trabzonspor İddaa Tahmini 23.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de haftanın en önemli karşılaşması. Lider Trabzonspor deplasmanda, Galatasaray’a konuk olacak. Mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Galatasaray ile Trabzonspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Galatasaray galibiyetine 2.65, beraberlik tercihine 3.45, Trabzonspor galibiyetine ise 2.70 verildiğini görüyoruz.

Galatasaray’dan Üst Üste Mağlubiyetler 

Galatasaray’da üst üste mağlubiyetler devam ediyor. Hatayspor’a deplsamanda 4-2 mağlup olan Galatasaray, bir mağlubiyette geçtiğimiz hafta içi yaşadı. Sahasında Kasımpaşa’yı konuk eden Sarı Kırmızılılar, rakibine 3-1 kaybetti. Domenec Torrent yönetiminde üst üste 2. yenilgisini alan Galatasaray, Süper Lig’de şampiyonluk yarışından iyice uzak kaldı. Düşme hattının ise sadece 4 puan üzerinde yer alıyorlar. Bu hafta lider Trabzonspor’u konuk edecek Galatasaray’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Galatasaray’da Mostafa Mohamed kadroda yok. Fernando Muslera ve Alpaslan Öztürk sakat.

Trabzonspor Galibiyet Peşinde 

Trabzonspor, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Karadeniz derbisinde Giresunspor ile karşı karşıya gelen Bordo Mavililer, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Bakasetas’ın 2 penaltı atışından yararlanamadığı karşılaşmada 1 puana razı olan Trabzonspor, liderliğini sürdürüyor. Son haftalarda yaşanan puan kayıpları ile moraller biraz bozuldu ama Trabzonspor, Süper Lig’in hala en büyük şampiyonluk adayı. Bu hafta Galatasaray’a konuk olacak Trabzonspor, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür, Djaniny ve Gervinho sakat olan isimler. Yusuf Erdoğan ve Hüseyin Türkmen ise cezalı.

Galatasaray – Trabzonspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Mostafa Mohamed kadroda yok. Fernando Muslera ve Alpaslan Öztürk sakat. Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür, Djaniny ve Gervinho sakat olan isimler. Yusuf Erdoğan ve Hüseyin Türkmen ise cezalı.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: İsmail Çipe, Sacha Boey, Luyindama, Marcao, Van Aanholt, Olimpu Morutan, Aytaç Kara, Kerem Aktürkoğlu, Alexandru Cicaldau, Ryan Babel, Halil Dervişoğlu

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Stefano Denswil, İsmail Köybaşı, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Antonio Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Edin Visca, Andreas Cornelius

İddaa Tahmini

Galatasaray, son 2 maçta gösterdiği performans ile sınıfta kaldı. Lider Trabzonspor karşısında işleri çok zor. Trabzonspor, ligin en güçlü takımı. Galatasaray deplasmanında kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.50

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, üst üste 4. Yenilgisini aldı. 80. Dakikaya 1-0 önde girdikleri karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar.