Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Burnley İddaa Tahmini 23.01.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Düşme hattında yer alan Burnley deplasmanda, Arsenal’a konuk olacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Arsenal bugün Burnley karşısında maçın net favorisi. Rexbet oranlarını ele alırsak ev sahibi Arsenal galibiyetine 1.38, beraberlik tercihine 4.95, Burnley galibiyetine 9.70 oran veriyor.

Arsenal Lig Kupası’ndan Elendi 

Arsenal, Premier Lig’de bildiğimiz gibi ilk 4’ü hedefliyor. Ligde oynadıkları son maçta Manchester City’e 2-1 kaybetmişlerdi. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Tottenham ile oynayacakları karşılaşma, covid sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Hafta içi ise Lig Kupası yarı final rövanşında Liverpool’u konuk eden Londra ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı ve Lig Kupası’na veda etti. Bu hafta Premier Lig’de Burnley’i konuk edecekler. Premier Lig’de 6. sırada yer alan Arsenal, 3 puan alarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Arsenal’da Granix Xhaka kart cezalısı. Mohamed Elneny ve Nicolas Pepe ise milli takım kampında. 

Burnley 7 Maçtır Kazanamıyor 

Burnley, Premier Lig’de kümede kalma savaşı veriyor. Ligde oynadıkları son karşıalşmada Leeds United’a 3-1 mağlup olmuşlardı. Bu sezon Premier Lig’de oynadıkları 17 karşılaşmada sadece tek galibiyet alabildiler. 11 puan toplayabilen Sean Dyche’ın ekibi, ligin dibine demir atmış durumda. Üst üste 7 maçtır galibiyete hasret olan Burnley, bu hafta Emirates’de Arsenal deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Burnley’de Maxwel Cornet milli takım kadrosunda. Ashley Barnes’ın ise sakatlığı devam ediyor. 

Arsenal – Burnley Maç Bilgileri

Arsenal – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Granix Xhaka kart cezalısı. Mohamed Elneny ve Nicolas Pepe ise milli takım kampında. Burnley’de Maxwel Cornet milli takım kadrosunda. Ashley Barnes’ın ise sakatlığı devam ediyor. 

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Takehiro Tomiyasu, Gabriel, Ben White, Kieran Tierney, Pablo Mari, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Gabriel Martinelli, Alexandre Lacazette

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, James Tarkowski, Ashley Westwood, Aaron Lennon, Josh Brownhill, Jay Rodriguez, Chris Wood

İddaa Tahmini

Arsenal’dan galibiyet bekliyorum. Hafta içi Lig Kupası’nda Liverpool’a 2-0 kaybederek elendiler. Telafi peşindeler. Burnley’i mağlup ederek moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, favori olduğu maçta kazanamadı. Emirates’de konuk ettikleri Burnley ile golsüz berabere kaldılar.