Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Brighton İddaa Tahmini 23.01.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Leicester City iç sahada, Brighton’ı konuk edecek. Mücadele saat 17.00’de S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Leicester City ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Leicester City kazanır 2.55, beraberlik 3.45, Brighton kazanır ise 2.80 olarak açıklanmış.

Leicester City’de Moraller Bozuk 

Leicester City’de moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta içi Tottenham ile karşı karşıya gelen Leicester City, 2 kez öne geçtiği karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Uzatmalara 2-1 önde girdiler ama arka arkaya yedikleri gollerle Tottenham’a 3-2 kaybeden Brendan Rodgers’ın öğrencileri, sahadan puansız ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon 10. sırada yer alan Leicester City, bu hafta Brighton ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Leicester City’de Jonny Evans, Ryan Bertrand, Jamie Vardy ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları devam ediyor. Nampals Mendy, Kelechi Iheanacho ve Wilfred Ndidi ise milli takım kadrosunda yer alıyor. 

Brighton Chelsea’den Puan Aldı 

Brighton, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Chelsea ile 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’de son haftalarda üst üste puanlar toplayan Graham Potter’ın ekibi, çıkışını sürdürüyor. Hücum anlamında da gelişme gösteren Brighton, Premier Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada da gol atmayı başardı ve bu süreçte 9 puan topladı. Bu hafta konuk olacakları Leicester City karşısında da yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyorlar. Maç öncesinde Brighton’da Jeremy Sarmiento, Lewis Dunk ve Enock Mwepu’nun sakatlıkları bulunuyor. 

Leicester City – Brighton Maç Bilgileri

Leicester City – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Jonny Evans, Ryan Bertrand, Jamie Vardy ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları devam ediyor. Nampals Mendy, Kelechi Iheanacho ve Wilfred Ndidi ise milli takım kadrosunda yer alıyor. Brighton’da Jeremy Sarmiento, Lewis Dunk ve Enock Mwepu’nun sakatlıkları bulunuyor.   

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Timothy Castagne, Filip Benkovic, Jannick Vestergaard, Luke Thomas, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Hamza Choudhury, James Maddison, Ademola Lookman, Patson Daka

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Dan Burn, Adam Webster, Marc Cucurella, Enock Mwepu, Aaron Connoly, Adam Lallana, Alexis Mac Allister,, Leandro Trossard, Neal Maupay

İddaa Tahmini

Leicester City’den bu hafta galibiyet bekliyorum. Taraftarı önünde, Brighton’ı mağlup ederler ve 3 puanın sahibi olurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.19

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.55

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Brighton ile 1-1 berabere kaldılar.