Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Liverpool İddaa Tahmini 23.01.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Crystal Palace evinde, Liverpool karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 17.00’de S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Crystal Palace ile Liverpool takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Crystal Palace galibiyetine 5.80, beraberlik tercihine 4.30, Liverpool galibiyetine ise 1.59 verildiğini görüyoruz.

Crystal Palace’dan 1 Puan

Crystal Palace, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Brighton deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Bir önceki hafta ise Selhurst Park’ta West Ham’a 3-2 kaybetmişlerdi. Son haftalarda pek parlak bir oyun sergileyemeyen Patrick Vieira’nın ekibi, Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece tek galibiyet alabildi. Selhurst Park’ta gösterdikleri o dominant oyun, son haftalarda pek görülmüyor. Maç öncesinde Crystal Palace’da James Tomkins ve James McArthur sakat. Cheikou Kouyate ile Wilfred Zaha ise milli takımdalar.

Liverpool 3 Puan Arayacak

Liverpool, hafta içi İngiltere Lig Kupası’nda önemli bir galibiyet aldı. Emirates’de Arsenal’ı 2-0 mağlup ettiler ve finale yükseldiler. Lig Kupası Finalinde Chelsea ile karşılaşacaklar. Premier Lig’de ise geçtiğimiz hafta Brentford’u 3 golle geçen Liverpool, yavaş yavaş ritmini bulmaya başladı. Lider Manchester City’nin 11 puan gerisindeler ama Liverpool’un 1 maçı eksik. Bu hafta Premier Lig’de Crystal Palace’a konuk olacak Liverpool, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Mohamed Salah, Naby Keita ve Sadio Mane milli takımda. Thiago ve Divock Origi’nin ise sakatlıkları devam ediyor.

Crystal Palace – Liverpool Maç Bilgileri

Crystal Palace – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da James Tomkins ve James McArthur sakat. Cheikou Kouyate ile Wilfred Zaha ise milli takımdalar. Liverpool’da Mohamed Salah, Naby Keita ve Sadio Mane milli takımda. Thiago ve Divock Origi’nin ise sakatlıkları devam ediyor.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Jack Butkand, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Marc Guehi, Luka Milivojevic, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Alex Oxlade Chamberlain, Roberto Firmino, Takumi Minamino, Diogo Jota

İddaa Tahmini

Liverpool, hafta içi Lig Kupası’nda Arsenal’ı mağlup ederek finale yükseldi. Klopp’un ekinde moraller yerinde. Bu hafta Premier Lig’de Crystal Palace karşısında da kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.42

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.59

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, rahat bir galibiyet aldı. Crystal Palace deplasmanında 3-1 kazandılar ve 2. Sıradaki yerini korudular.