Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Tottenham İddaa Tahmini 23.01.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste 9 maçtır kaybetmeyen Tottenham deplasmanda, Chelsea’ye konuk olacak. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Chelsea ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Chelsea kazanır 1.69, beraberlik 4.10, Tottenham kazanır ise 5.05 olarak açıklanmış.

Chelsea 4 Maçtır Kazanamıyor

Chelsea, geçtiğimiz hafta içi Brighton deplasmanına konuk oldu. Ziyech’in golüyle öne geçtiler ama yine galibiyet alamadılar. Brighton ile 1-1 berabere kalan Maviler, son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşıyor. Premier Lig’de oynadıkları son 4 karşılaşmadan da puan kaybı ile ayrılan Chelsea, 3 puan almakta zorlanmaya başladı. Thomas Tuchel’in ekibi, Premier Lig’de 3. Sırada yer alıyor ve lider Manchester City’nin 12 puan gerisindeler. Bu hafta Tottenham’ı konuk edecek Chelsea’de Edouard Mendy milli takımda. Reece James ve Ben Chilwell ise sakat.

Tottenham Puan Peşinde

Tottenham, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. King Power’da konuk oldukları Leicester City’i 3-2 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Üst üste 9 maçtır kaybetmeyen Londra ekibi, Premier Lig’de üst sıra takibini sürdürüyor. Tottenham’ın Liverpool ve Chelsea’ye nazaran 2 maçı da eksik. Antonio Conte yönetiminde Premier Lig’de mağlubiyeti bulunmayan Tottenham, bu hafta Londra derbisinde Chelsea karşısında da puan almayı hedefliyor. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Heung Min Son ve Cristian Romero’nun sakatlıkları sürüyor.

Chelsea Tottenham Maç Bilgileri

Chelsea – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Edouard Mendy milli takımda. Reece James ve Ben Chilwell ise sakat. Tottenham’da Heung Min Son ve Cristian Romero’nun sakatlıkları sürüyor.

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizzabalaga, Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen, Antonio Rüdiger, Marcos Alonso, Jorginho, Mateo Kovacic, Hakim Ziyech, Mason Mount, Kai Havertz, Romelu Lukaku

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Mat Doherty, Davinson Sanchez, Joe Rodon, Sergio Reguilon, Pierre Emile Hojbjerg, Tayguy Ndombele, Lucas Moura, Oliver Skipp, Steven Bergwijn, Hary Kane

İddaa Tahmini

Chelsea, derbide favori olan taraf. Premier Lig’de son haftalarda kayıpları yaşadılar ama bu hafta Tottenham’ı mağlup ederek moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.69

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, Conte yönetiminde ilk Premier Lig mağlubiyetini yaşadı. Londra derbisinde gülen taraf Chelsea oldu.