Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bordeaux – Strasbourg İddaa Tahmini 23.01.2022

Bordeaux ile Strasbourg, 23 Ocak Pazar günü İddaa fikstüründe karşı karşıya gelirken, Fransa Ligue 1‘in 22. hafta mücadelesi, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati 17:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede Rexbet, Bordeaux galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.75, Strasbourg galibiyetine ise 1.98 oran belirlemiş durumda.

Bordeaux Dibe Vurdu

Bordeaux cephesinde kabus devam ediyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Rennes deplasmanından 6-0’lık hezimetle dönen ev sahibi, üst üste 3. mağlubiyetini alırken, sezonun ikinci yarısına yaptığı kötü başlangıçla birlikte, küme düşme potasının içerisine girdi. En alt sıradaki Saint Etienne’nin ardından ilk 21 haftanı nen zayıf performansını sergileyen Bordeaux cephesinde, tüm kötü gidişata rağmen göreve sezon başında gelen Vladimir Petkovic ile yola devam ediliyor. Son 3 haftada tam 10 gol yiyerek mağlup olan Bordeaux, 21 hafta sonunda tam 50 gol yerken, ligin en zayıf savunma performansını ortaya koydu. Bordeaux takımı toparlanmak adına haftalardır tek bir olumlu sinyal dahi vermeyi başaramadı.

Strasbourg Çok Formda

Strasbourg, Fransa Ligue 1 sahnesinde rüya gibi bir sezon geçiriyor. Sezonun ikinci yarısına üst üste galibiyetlerle merhaba diyen konuk ekip, son 3 haftada Metz, Montpellier ve Clermont’u farklı skorlarla mağlup etti. Son 10 haftada ise sadece liderin en yakın takipçilerinden Marsilya’ya mağlup olan Julien Stephane’nin öğrencileri, son 10 haftada liderin dahi üzerinde bir performans grafiği ortaya koydu. 4. sıraya kadar yükselen Strasbourg, geçtiğimiz hafta evinde aldığı 2-0’lık Clermont galibiyetinin ardından, deplasmanda Bordeaux ile karşı karşıya gelecek. 3 maçta 10 gol bulan konuk ekip, düşme hattındaki rakibi karşısında favori.

Bordeaux – Strasbourg Maç Bilgileri

Bordeaux – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Mikael Lesage. Mücadele Matmut Atlantique Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bordeaux takımında Sissokho kart cezalısı. Baysse, Briand, Costil ve Traore sakat. Mensah ve Onana milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. Strasbourg cephesinde ise Dion ve Le Marchand’ın sakatlığı bulunuyor. Diallo ve Djiku milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almayacak.

Bordeaux’un ilk 11’i Belli mi?

Bordeaux’un muhtemel kadrosu: Gaetan Poussin, Mexer, Mangas, Pembele, Gregersen, Lacoux, Oudin, Adli, Sissokho, Hwang, Niang.

Strasbourg’un ilk 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Guilbert, Perrin, Caci, Nyamsi, Djiku, Fila, Aholou, Thomasson, Prcic, Bellegrade.

Fransa Ligue 1’de 3 maçtır kazanan, son 10 haftada ise tek mağlubiyeti bulunan Strasbourg, harika performansını Bordeaux deplasmanında galibiyetle sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.67

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 7 gol sesi çıkan mücadelede, harika bir hücum performansı sergileyen Bordeaux 4 golle 3 puana uzandı. Haftalardır kötü gidişata çare bulamayan Bordeaux, kabusa son verdi.