Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont – Rennes İddaa Tahmini 23.01.2022

İddaa fikstüründe 23 Ocak Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1‘in 22. hafta mücadelesinde, Clermont ile Rennes kozlarını paylaşacak. Yayın ekranı beIN SPORTS MAX HD 2 olan mücadele, Türkiye saati ile 17:00‘de sahne alacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Clermont galibiyetine 4.20, beraberliğe 4.00, Rennes galibiyetine ise 1.83 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.84, 2.5 Alt 2.01 oran kazandırıyor.

Clermont Gole Hasret

Fransa Ligue 1’in son 3 haftasında 8 puan kaybeden Clermont, kalesinde gördüğü 8 gole karşılık, 270 dakika boyunca skor üretmeyi başaramazken, 3 haftalık fisktürde rakip kalelere sadece 3 isabetli şut gönderebildi ve en zayıf hücum performansını ortaya koydu. Düşme hattı ile puan farkı 1’e inerken, son haftalardaki düşüşle birlikte teknik adam Pascal Gastien’in koltuğu tehlikeye girdi. Ev sahibinde hem savunma hem de hücum hattındaki kötü futbolun ardından, Clermont bu hafta iç saha avantajına rağmen puan adına güven vermekten uzak kaldı. Sezonun ilk yarısında 6-0 mağlup olduğu Rennes’i evinde ağırlayacak olan Clermont’un bu hafta işi oldukça zor.

Rennes Hayata Döndü

Rennes, Fransa Ligue 1’de hayata geri döndü. Evinde ağırladığı Bordeaux’u 6-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, 3 haftadır devam eden mağlubiyetlerin ardından, sergilediği harikulade futbolla güven tazeledi. Son 5 haftadan 4 mağlubiyet alan Rennes, yeniden yükselişte. 5 haftalık kötü serinin öncesinde, 9 maçtan 7 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran ve üst sıra yarışında rüştünü ispatlayan Bruno Genesio’nun öğrencileri, yeniden yükselişte. Fransa Ligue 1’de ilk 21 hafta sona erdiğinde 5. sırada yer alan Rennes, geçtiğimiz haftanın en iyi performansını ortaya koyarken, son haftaların formsuz takımı Clermont karşısında mutlak favori.

Clermont – Rennes Maç Bilgileri

Clermont – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Thomas Leonard. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont takımında Billong ve Desmas sakat. Allevinah, Bayo ve Khaoui milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. Rennes cephesinde ise Gelin, Salin, Tait’in sakatlığı bulunuyor. Aguerd, Gomis, Sulemana ve Traore milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almayacak.

Clermont’un ilk 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Ouparine Djoco, Cedric Hountondji, Benabent Mendy, Zedadka, Ogier, Seidu, Iglesias, N’Simba, Abdul Samed, Dossou, Johan Gastien.

Rennes’in ilk 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Omari, Loic Balde, Meling, Santamaria, Bourigeaud, Jonas Martin, Terrier, Doku, Laborde, Lorenz Assignon.

Fransa Ligue 1’de üst sıraların iddialı takımlarından biri olduğunu geçtiğimiz hafta evinde aldığı 6-0’lık Bordeaux galibiyetiyle ispatlayan Rennes, küme düşme tehlikesi yaşayan Clermont karşısında kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.58

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.83

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmadan 3 puanla çıkan Clermont oldu. İlk yarıyı Rennes karşısında 1-0 geride kapatan ev sahibi, ikinci yarıda kritik bir geri dönüşe imza attı.