Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Lazio İddaa Tahmini 05.02.2022

5 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45‘te, Fiorentina ile Lazio karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi kapsamında oynanacak mücadeleyi S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bets10, Fiorentina galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.60, Lazio galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerini incelediğimizde ise KGVAR 1.58, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Fiorentina’da Önemli Ayrılık

İtalya Serie A Ligi’nin en formda golcüsüyle ilk 23 haftada üst sıra savaşına dahil olmayı başaran Fiorentina, Dusan Vlahovic’i çok yüksek bir bonservis bedeliyle Juventus’a satarken, yıldız ismin yerini Jonathan Ikoné, Arthur Cabral ve Krzysztof Piatek’i transferleriyle doldurmaya çalıştı. 7. sırada yer alan ve Vincenzo Italiano önderliğinde Avrupa hedefinden vazgeçmeyen ev sahibi, yüksek bir bonservis geliri elde ederken, çok önemli bir kozunu kaybetti. Hücum hattının kilit ismi takımdan ayrılırken, Fiorentina’nın hücum hattında yeni bir plan hazırlaması gerek. İtalya Serie A Ligi’nde 23 haftadan 11 galibiyet, 3 beraberlikle 36 puan toplamayı başaran ev sahibi, yeni golcüleriyle İtalya Serie A Ligi’ne iyi bir geri dönüş yapmak ve üst sıralarda kalmak istiyor.

Lazio Üst Sıra Hedefinde

Lazio, İtalya Serie A Ligi serüvenine 36 puanla 8. sırada devam ederken, durgun bir transfer dönemi geçirdi. Kadrosuna şuana kadar sadece Jovane’yi kiralık olarak katarken, tam 11 isim kiralık olarak takımdan ayrıldı. Ara öncesi ligin en zayıf halkası Salernitana karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetin ardından, Atalanta derbisinden golsüz beraberlikle çıkmayı başaran Maurizio Sarri ve öğrencileri, üst sıra yarışı için kritik bir adım attı. Yarışın içerisinde kalmayı başarsa da, ilk 23 haftadan istediği sonuçları çıkaramayan Lazio, aradan daha iyi bir geri dönüşle, ilk 5 içerisine girmek istiyor. Konuk ekip sezonun ilk yarısında Fiorentina’yı iç saha avantajıyla 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Fiorentina – Lazio Maç Bilgileri

Fiorentina – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina takımında Odriozola kart cezalısı. Amrabat milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. Lazio cephesinde ise Acerbi, Akpa Akpro ve Pedro’nun sakatlığı bulunuyor.

Fiorentina’nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Milenkovic, Julio, Biraghi, Venuti, Maleh, Saponara, Bonaventura, Torreira, Nicolas Gonzalez, Krzysztof Piatek.

Lazio’nun ilk 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Thomas Strakosha, Luiz Felipe, Gabarron, Hysaj, Zaccagni, Cataldi, Milinkovic-Savic, Marusic, Alberto, Lucas Leiva, Ciro Immobile.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıralara dahi olmak isteyen Fiorentina ve Lazio, ilk 23 haftada gol sorunu yaşamadı. İki takımında bu hafta 3 puan yolunda gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Yıldız golcüsünü kaybeden Fiorentina, iç sahada gol sorunu yaşarken, Lazio ise deplasmandan 3 golle 3 puanı çıkardı. Konuk ekip Lazio rakibine gol şansı tanımadı.