Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Milan İddaa Tahmini 05.02.2022

5 Şubat Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe Milano derbisiyle karşı karşıyayız. İtalya Serie A Ligi‘nin lideri İnter evinde en yakın rakibi Milan‘ı konuk edecek. Türkiye saati ile 20:00‘de başlama düdüğü çalınacak dev maçı futbol severler S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, İnter galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.75, Milan galibiyetine ise 4.33 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.20 oran kazandırıyor.

İnter Gözünü Şampiyonluğa Dikti

İtalya Serie A Ligi’nde İnter fırtınası devam ediyor. Son şampiyon yeni hocası Simone Inzaghi önderliğinde sezona merhaba derken, ilk 22 hafta sona erdiğinde liderlik ipini göğüsledi. 22 haftadan 16 galibiyet, 5 beraberlik, 1 mağlubiyetle 53 puan toplamayı başaran ev sahibi, sadece Lazio deplasmanından eli boş dönerken, lige adeta ambargo koydu. Tam 14 haftadır mağlup olmayan İnter, araya 2-1’lik Venezia galibiyetiyle girerken, Milano derbisi öncesi güven tazeledi. 22 haftada topladığı 53 puanın yanı sıra, rakip filelere tam 53 gol göndermeyi başaran İnter’de, Hakan Çalhanoğlu, Dzeko ve Martinez 3’lüsü lige damgasını vurdu. Şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalayan ve en yakın rakibi Milan’ın 4 puan üzerinde yer alan ev sahibi, devre arası transfer döneminde Gosens ve Caicedo gibi iki önemli takviyeyle gücüne güç kattı.

Milan Derbiye Galibiyet Parolasıyla Çıkıyor

İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftada altın değerinde 5 puan kaybederek, liderin 4 puan gerisine düşen Milan, Milano derbisine galibiyet parolasıyla çıkıyor. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Stefano Pioli’nin öğrencileri, Spezia mağlubiyeti ve Juventus beraberliğinin ardından, derbiye galibiyet parolasıyla çıkacak. Sezon başından beri zirve yarışından vazgeçmeyen konuk ekip, liderlik koltuğuna zaman zaman oturmayı başarsa da, liderlik koltuğunu elinde tutamadı. 1 maç fazlasına rağmen liderin 4 puan gerisinde kalan Milan, 2011 yılından itibaren süren şampiyonluk hasretine son vermek istiyorsa, İnter derbisinde hata yapmamak zorunda. Rakip harika performans grafiğiyle farkı açmaya başlarken, ilk 12 haftanın namağlup takımı Milan ise son haftalarda önemli hatalara imza attı. Devre arası transfer döneminde Marko Lazetić ve Antonio Mirante’yi renklerine bağlayan konuk ekip, San Siro Stadı’nda şampiyonluk yarışında ben de varım demek istiyorsa, kazanmak zorunda.

İnter – Milan Maç Bilgileri

İnter – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Correa ve Gosens sakat. Milan cephesinde ise Kessie, Kjaer ve Tomori’nin sakatlığı bulunuyor. Ballo-Toure milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Darmian, D’Ambrosio, Skriniar, Bastoni, Barella, Hakan Çalhanoğlu, Brozovic, Alexis Sanchez, Ivan Perisic, Edin Dzeko.

Milan’nın ilk 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Florenzi, Theo Hernandez, Gabbia, Kalulu, Saelemaekers, Brahim Diaz, Krunic, Bakayoko, Rafael Leao, Zlatan Ibrahimovic.

İddaa Tahmini

Milano derbisi İtalya Serie A Ligi’nde zirve yarışını yakından ilgilendiriyor. Puan farkını açmak isteyen İnter ile aradaki puan farkını kapatmak isteyen Milan’ın, dev maçın ilk yarısına skor eşitliğiyle gireceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.10

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.30

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Milano derbisinde ilk yarıyı İnter, Perisic’in golüyle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda ise zirvenin en yakın takipçisi Milan, Olivier Giroud’un golleriyle geri döndü ve şampiyonluk yarışında altında değerinde 3 puanı cebine koydu.