Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Lyon İddaa Tahmini 05.02.2022

Monaco evinde Lyon‘u konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in iki gedikli takımının dev mücadelesi, 5 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te, beIN SPORTS 2, ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadeleye II. Louis Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Monaco galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.60, Lyon galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.76, 2.5 Alt 2.11 oran kazandırıyor.

Monaco’da İşler Yolunda Gitmiyor

Monaco, Fransa Ligue 1’de transfer dönemi başlarken, transferin durgun takımlarından biri oldu. Ev sahibi şuana kadar sadece genç sağ bek Vanderson’u kadrosuna kattı. Savunmaya önemli bir katkı yapsa da, Monaco uzun süredir savunmada iyi performanslar sergilemiyor. Fransa Ligue 1’de 22 haftadan 9 galibiyet, 6 beraberlikle 33 puan toplarken, kendisine 8. sırada yer buldu. İlk 5 hedefinden uzak kalan ev sahibi, kötü gidişata çare olara Niko Kovac’ın göreveine son vererek, 3 hafta önce göreve Philippe Clement’i getirirken, yeni hocasıyla ilk 2 haftadan 4 puan çıkaran ekip, ara öncesi deplasmanda Montpellier’e 3-2 mağlup olarak, Clement önderliğinde ilk yenilgisini aldı. Fransa Kupası’nda ise Lens’i deplasmanda 4-2 mağlup ederek, çeyrek finalist olmayı başaran Monaco, lige moralli dönüyor.

Lyon 7 Haftadır Kaybetmiyor

Lyon, Peter Bosz önderliğinde UEFA Avrupa Ligi’nde namağlup bir performans grafiğiyle Son 16 biletini cebine koyarken, Fransa Ligue 1’de ise bir türlü aradığı başarıyı bulamamıştı. Üst üste alınan 4 beraberliğin ardından, Troyes, Saint Etienne ve son olarak Marsilya’yı mağlup eden konuk ekip, bu sezonki en iyi performans grafiklerinden birini yakaladı ve 7. sıraya kadar yükseldi. İki kulvarda birden önemli bir mücadele veren Lyon, transfer döneminde Romain Faivre, Tanguy Ndombélé ve Yahya Soumaré’yi kadrosuna kattı. Kadrosunu güçlendiren ve önemli transferleriyle dikkat çeken Lyon, Marsilya derbisinde 1-0 geriden gelerek aldığı 2-1’lik galibiyetin ardından, Monaco derbisini de kazanmak istiyor.

Monaco – Lyon Maç Bilgileri

Monaco – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi R. Buquet. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da Diatta, Badiashile ve Fabregas sakat. Lyon cephesinde ise Jason Denayer, Reine-Adelaide, Aouar sakat. Toko Ekambi ise milli takım kampında.

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Aguliar, Maripan, Disasi, Jakobs, Henrique, Ben Yedder, Tchouameni, Diop, Gelson Martins, Kevin Volland.

Lyon’nun ilk 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Da Silva, Milagres, Boateng, Dubois, Lukeba, Bruno, Thiago Mendes, Paqueta, Caqueret, Dembele.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 sahnesinde 7 haftadır kaybetmeyen, 3 maçtır ise kazanan Lyon, kadrosuna yaptığı önemli takviyelerle güven veriyor. Konuk ekibin zorlu Monaco deplasmanından 3 puanla çıkacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.10

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 3.50

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco evinde Ben Yedder ve Jean Lucas’ın golleriyle kazandı. Derbiden zaferle ayrılan ev sahibi, ezeli rakibi Lyon’a maç boyunca göz açtırmadı ve bizleri iyi performansıyla yanılttı.